12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Šis vīrietis terorakta laikā izglāba simtiem dzīvību upurējot savējo. Īsts varonis!

 

Kā jau ticis vēstīts vairākos masu mediju portālos, 2015. gada novembrī vienā no Beirutas tirgiem notika šausminošs sprādziens. Bojā gāja 49 cilvēki, bet 239 tika ievainoti. Pūlī cilvēki redzēja divus vīriešus, kuri pārnesa bumbas. Cilvēku upuru skaits varēja būt daudz lielāks, ja nebūtu šī drosmīga vīrieša, kurš rīkojās patiesi varonīgi. Adels Termos bija tirgū kopā ar meitiņu, kad redzēja pirmo sprādzienu.

1

Pārbijušies cilvēki skrēja uz visām pusēm, cerot atrast kādu drošu patvērumu, visapkārt valdīja panika un haoss. Tajā brīdī Adels ievēroja otru cilvēku ar bumbu, kuru tas grasījās uzspridzināt.

2

Tā vietā, lai bēgtu, Adels devās taisni pie terorista, nogrūda viņu zemē un nosedza ar sevi. Bumba uzsprāga, nogalinot abus. Ar šo savu pēdējo rīcību Adels izglāba simtiem citu cilvēku dzīvības.

3

Adela meitiņa, kuru varat redzēt bildēs, bija starp tiem, kā dzīvību viņam izdevās izglābt.

4

Lūk par šādiem varoņiem kā Adels ir jārunā! Apzināties, ka doties tieši pretī nāvei, bet tik un tā neapstāties un upurēties citu labad – tam patiešām vajadzīgs spēcīgs gribasspēks un bezbailība. Šādi cilvēki atjauno ticību tam, ka cilvēcība vēl joprojām pastāv.

avots: marketium.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.