13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Jūsu veiksmīgākais mēnesis, vadoties pēc zodiaka zīmes

 

blagopriyatnyj-mesyats_c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b

Protams, ka katram no mums dzīvē ir gan pozitīvi, gan negatīvi brīži. Ir augšupejas brīži, kad paši īsti nespējam noticēt savai laimei un ir lejupslīde, kad šķiet, ka sliktāk jau nu gan vairs nav kur. Astrologi apgalvo, ka katrai zodiaka zīmei ir viens kalendārais mēnesis, kurš ir īpaši veiksmīgs. Vēlies uzzināt, kurš ir tavs? Lasi tālāk!

Auns

Rudens beigu mēnesis šai zīmei ir īpaši labvēlīgs. Tieši novembrī vislabāk veiksies sarežģītu jautājumu risināšana. Novembrī Auni drīkst riskēt un pieņemt pat visneprātīgākos lēmumus un piedāvājumus. Šajā laikā ir ieteicams arī uzsākt ko jaunu un nebijušu.

Vērsis

Jūsu ideālais mēnesis – aprīlis. Pavasara mēnesī aprīlī pamazām mostas visa daba, šis pozitīvo pārmaiņu laiks lieliski ietekmē arī Vērša zīmes pārstāvjus. Komunikācija ar citiem cilvēkiem noritēs gludi un bez aizķeršanās. Arī personīgajās attiecībās viss attīstīsies pozitīvi. Šajā laikā Jūs viennozīmīgi sagaida panākumi jebkurā nupat aizsāktajā lietā.

Dvīņi

Visveiksmīgākais laiks – ziemas vidus, šis laiks Jūsu dzīvē atstās pozitīvas pēdas. Janvārī var izdoties nolīdzināt nesaskaņas pašam ar sevi un rast papildu pārliecību savos spēkos. Šis ir labākais laiks, lai mēģinātu īstenot savas viskarstākās vēlēšanās.

Vēzis

Oktobris ir vispiemērotākais mēnesis, lai izlemtu daudzus svarīgus jautājumus. Šajā laikā Jūsu prāts ir visskaidrākais un domas vissakārtotākās. Oktobrī iespējama virzība pa karjeras kāpnēm. Šī mēneša sākumā jebkura veida attiecības nesīs prieku, mieru un labumu.

Lauva

Jūsu labākais mēnesis – jūlijs. Gada karstākais mēnesis aktivizē visas Jūsu rakstura stiprās puses. Enerģijas un spēka īstenot iecerēto ir pārpārēm. Labākais laiks, lai nodotos izaugsmei un sevis pilnveidošanai. Jebkuras, šajā laikā iegūtās, zināšanas un prasmes pēcāk noteikti noderēs.

Jaunava

Februāris – ideālais mēnesis Jūsu personīgajai izaugsmei. Pēdējie ziemas mēneši nedaudz atsvaidzinās Jūsu domas un ļaus uz visu palūkoties mazliet pragmatiskāk un racionālāk. Pārskatiet personīgo dzīvi, apdomājiet nopietnu pārmaiņu ieviešanu. Iespējams, tas ir labākais laiks, lai lūgtu paaugstinājumu vai, lai nomainītu esošo darba vietu.

Svari

Kā zināms, Svari atšķiras ar savām ātrajām garastāvokļa maiņām. Bet decembrī Jums izdosies sakoncentrēties un izlemt daudzus svarīgus jautājumus. Laulības, kuras Svaru zīmes pārstāvji noslēguši šajā mēnesī, visbiežāk ir laimīgas un ilgstošas.

Skorpions

Jūsu labākais mēnesis – augusts. Lielisks laiks, lai veltītu sevi atpūtai un ceļošanai. Vasaras beigu mēnesis jo īpaši labi ietekmē personīgo dzīvi. Ja Jums jau ir mīļotais cilvēks, tad šis ir īstais laiks, lai stiprinātu esošās attiecības, ja Jūs esat viens, tad iespējamība satikt savu otro pusīti, augustā palielinās.

Strēlnieks

Bieži šīs zīmes pārstāvji ir komunikabli un mazliet naivi. Bet jūnijā Jūs visdrīzāk nevienam neizdosies apvest ap stūri. Realizējiet sevi gan darbā, gan mājās. Šajā mēnesī Jums nesagādās problēmas atšķirt, kurš ir draugs un, kura cilvēka nodomi nav tie labākie. Ņemiet likteni savās rokās un veiksme Jums nepaies garām.

Mežāzis

Jūsu labākais mēnesis – septembris. Rudens sākums lieliski saskan gan ar Jūsu personīgo, gan profesionālo dzīvi. Rīkojieties spontāni, bet izlēmīgi. Noticiet un uzticieties savai intuīcijai, septembrī tā Jums neliks vilties.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvji lieliski pasniedz sevi pavasara pirmajos mēnešos. Ziema ir prom un līdz ar tās aukstumu pazūd arī visas Jūsu problēmas. Martā aizmirstiet par problēmām un sāciet dzīvot. Darbs vai atpūta – viss sagādās patiesu prieku.

Zivis

Ziedošais maijs lieliski saskanēs ar Jūsu spilgto personību. Šajā brīnišķīgajā laikā palielināsies vēlme parādīt savas līdera spējas. Sekojiet saviem mērķiem un īstenojiet savus sapņus. Droši ķerieties pie jauniem darbiem, jo zvaigznes ir Jūsu pusē.

avots: marketium.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.