17 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Sieviete – Auns. Mīl patiesi un no sirds

 

eab3f651c974280d

Sievietes-Auni mīl spēcīgi un pa īstam. Viņas vienmēr mīlestību liek pirmajā vietā. Kad viņas iemīlas, tad, vismaz sākumā, ir gatavas veltīt tam visu savu dzīvi un visu savu laiku.

Iemīļotajai sievietei, kura dzimusi zem šīs zīmes, attiecības vienmēr attīstās intensīvi. Bet no otras puses, tieši Auniem visvieglāk sanākt ilgu laiku pavadīt bez vīrieša. Protams, viņas arī ir ar miesu un asinīm, un arī sev grib to pašu labāko, bet tāpat viņas māk izbaudīt brīvību un neatkarību. Vienkārši viņas vienmēr alkst tikai pašu labāko. “Labāk nebūt ne ar vienu, nekā ar ko pagadās” – tas vispār ir par Auniem.

Strīdā Auniem vienmēr ir jāsaka beidzamais vārds. Toties cilvēki, kuri dzimuši zem šīs zvaigznes, vienmēr uzņemas atbildību un zina, kā patstāvīgi par sevi parūpēties. Tā arī ir tipiska Aunu pretruna: negribu nevienam pierīmēties, bet, ja kāds zaudē par mani interesi – tas jau ir par daudz!

“Es negribu, lai mans partneris dominētu pār mani, bet man nav vajadzīgs arī plīša zaķītis!”.

Tāpēc attiecībās viņiem ļoti bieži mēdz būt problēmas ar varas sadali. Auna zīme ir ne tikai mīlestības zīme, bet arī izaicinājuma zīme! Vīrietis, kurš pretojas citu sieviešu kārdinājumam – lūk, ideāls partneris Auniem.

Bet ir arī liela vājība: lepnums! Pat tad, kad Auni apzinās, ka viņiem nav taisnība, nolādētais lepnums neļauj viņiem to atzīt un atkāpties no saviem plāniem. Tieši lepnums arī kļūst par agresīvu impulsu cēloni, kas periodiski pārņem šīs zīmes pārstāvjus. No otras puses, Auni ir optimisti. Un tas viņiem palīdz palikt par patīkamiem cilvēkiem.

Sievieti-Aunu var iekarot, apberot viņu ar komplimentiem. Viņām ļoti patīk, kad par viņām jūsmo! Labs kompliments var dažreiz likt viņai būt ekstāzē pat vairākas nedēļas! Auni grib, lai viņus ne tikai mīlētu, bet arī ar viņiem lepotos! Un viņi ir gatavi pielikt dubultu spēku, lai to panāktu!

Ir jāatceras, ka šīs zīmes sievietes ir arī mežonīgi greizsirdīgas. Dažiem var ar viņām tāpēc vairs nebūt labi. Jebkurā gadījumā, nevienam nav jācenšas vadīt Aunus! Viņām var tikai uzticēties.

Visiem Auniem, tai skaitā sievietēm, piemīt uzņēmējdarbības gars. Un mēdz būt, ka viņām ir grūti atteikties no karjeras ģimenes dēļ. Šīs zīmes sievietēm patīk pilnībā nodoties savai profesijai. Viņām ir nepieciešami profesionāli panākumi! Neviena citas Zodiaka zīmes pārstāve-sieviete nav spējīga tik izmisīgi cīnīties par tiesībām strādāt!

Tāpēc no Auniem bieži iznāk visagresīvākie uzņēmēji, vispazīstamākie advokāti un visspēcīgākie organizatori. Viņi patiesi uzskata, ka ir grēks nedarīt to, kas patīk!

Ja jums ir mīlas attiecības ar sievieti-Aunu, tad pateicieties Dievam! Jūs tomēr atradāt sievietie, kura spēj atrisināt jebkādas problēmas, paliekot tikpat kaislīga, uzticīga un pārliecināta par sevi dzīvesbiedre. Viņa nekad nelēks ārā no sasvērušās laivas tikai tāpēc, ka situācija kļuvusi kritiska.

avots: pic-words.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.