8.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Vēstule TEV! Es esmu Tavs ķermenis un es vēršos pie Tevis!

 

kermenis4

1) Es izskatos tā, kā Tu domā par mani. Lūdzu, domā par mani tikai labu… ka es esmu skaists un es tāds būšu.

2) Kad Tu domā par slimībām un centies tās manī atrast…. man nākas pieskaņoties Tavām domām un es sāku slimot.

3) Kad Tu daudz laika pavadi negatīvās domās un emocijās, arī tad es sāku slimot, jo šīs emocijas paņem visu manu dzīvības spēku un enerģiju.

4) Kad Tu domā domas, kas izsauc prieku un sajūsmu, es burtiski uzplaukstu un Tavu acu priekšā kļūstu jaunāks.

5) Manas iespējas un dzīvības rezerves ir ļoti lielas. Vienkārši tici man, uzticies, es esmu spējīgs reģenerēties, atjaunoties, pat atjaunot zaudētos orgānus. Es varu atveseļoties pat tad, kad Tavs ārsts uzstāda nedziedināmu diagnozi. Vienkārši palīdzi man ar savu vēlmi un ticību manām spējām!

6) Es esmu tā uzbūvēts, ka varu funkcionēt daudz vairāk kā simts gadus. Kāpēc Tu jau 30-40 gados, dažkārt pat agrāk sāc domāt par novecošanu. Tu liec man novecot ar savu domu palīdzību. Vai arī jūsu sabiedrībā lidinās lipīga programma, ka 100 gadi ir pēdējā robeža.

7) Kad Tu gatavojies kaut ko apēst, kaut reizi pajautā, kas man vajadzīgs? Ja iemācīsies mani dzirdēt, es vienmēr Tev atbildēšu un pateikšu priekšā, kas man vajadzīgs. Un tas mums abiem nāks tikai par labu. Pagaidām Tu savu ēdienu norij nedomājot – autopilotā vai arī salasījies gudras grāmatas un seko to padomiem, nedomājot un neklausoties manī?

8 ) Es gribu pateikt pāris vārdus arī par skaistumu. Lūdzu “nepičkā” mani ar visām iespējamajām tabletēm, hormoniem, notievēšanai….silikonu…botoksa injekcijām, akrilu utt. Es varu būt skaists bez visa tā. Vienkārši palīdzi man un es Tev par prieku iegūšu tādas formas, kādas Tu vēlies, ja patiešām tas Tev vajadzīgs.

9) Es ļoti mīlu staigāt svaigā gaisā, peldēt, vingrot, paskriet, dejot. Man ļoti patīk masāža. Man patīk nodarbības, kas Tev rada baudas sajūtu un prieku. Caurām dienām sēdēt pie datora vai gulšņāt uz dīvāna pie televizora man ir grūti – tas mani nogurdina un atņem enerģiju.

10) Es Tev ļoti ticu….un, ja, apēdot gabaliņu tortes Tu domā, ka pieņemsies svarā, es Tevi klausu un resnēju.

11) Es Tevi ļoti mīlu. Un es ļoti vēlētos pa laiciņam izdzirdēt pateicības vārdus un Tavu atzīšanos mīlestībā man, kaut dažreiz. Tu taču mani mīli?
Taču pat tad, ja Tu man to neteiksi, es tāpat bez nosacijumiem mīlu Tevi un mīlēšu.

Es esmu Tavs Ķermenis…..Tavs Visums. Un arī Tu esi daļa no lielā, bezgalīgā Visuma.
Pateicos par to, ka viss ir tieši tā.
Pateicos, ka uzklausīji mani!
Pateicos par to, ka es esmu, jo Tu tā vēlējies Un es esmu tāds, kādu Tu mani vēlējies redzēt.
Palīdzēsim viens otram?

Tavs Ķermenis.

Pierakstīja Aļona Brandis

avots: gintafiliasolis.wordpress.com
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.