1.1 C
Rīga
svētdien, 24 novembris, 2024

TOP 10 marinādes šašlikam un bārbekjū

 

10Ķīniešu šašliku marināde: ar medus un sojas mērci

  1. Ar šo marinādi gaļa iegūs neparastu saldi pikantu garšu

Porciju daudzums: uz 2 – 3 kg gaļas. Pagatavošana: 180 minūtes.

Jums būs nepieciešams:

  • 700 ml piens;
  • 300 ml sojas mērce;
  • 200 ml medus;
  • 3-4 gab. laimi;
  • 3-4 piparmētras zariņi;
  • 2 tējkarotes sičuānas piparu.

Pagatavošanas process:

  1. Samaisiet pienu ar sojas mērci un šķidro medu. Turpat pievienojiet laima un piparmētra lapas, sičuānas piparus. Samaisiet.
AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.