1.1 C
Rīga
svētdien, 24 novembris, 2024

TOP 10 marinādes šašlikam un bārbekjū

 

1Nostaļģiskā marināde šašlikam: sīpolu – etiķa

  1. Šī klasiski vienkāršā marināde ar etiķi ļoti skaisti mīkstina stiegrainu gaļu un padara to maigu.

Porciju daudzums: uz 3 – 4 kg gaļas. Pagatavošana: 720 minūtes.

Jums būs nepieciešams:

  • 150 ml etiķis (6%);
  • cukurs 70 grami;
  • 2-3 lauru lapas;
  • 1,5 l gāzēts minerālūdens;
  • 1 kg sīpoli;
  • 150 ml augu eļļa;
  • sāls;
  • pipari.

Pagatavošanas process:

  1. Sīpolu notīrīt un sagriezt lielos pusgredzenos vai salmiņos. Kārtīgi samīcīt ar rokām, lai izdalās sula. Sīpolam pievienot etiķi, sāli, piparus, cukuru un lauru lapu. Rūpīgi samaisīt, lai cukurs izkūst.
    2. Uzliet pa virsu minerālūdeni un augu eļļu. Samaisīt.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.