1.1 C
Rīga
svētdien, 24 novembris, 2024

TOP 10 marinādes šašlikam un bārbekjū

 

3Provansas šašliku marināde: ar garšaugiem

  1. Garšaugu spilgtās notis asistē dabīgajai gaļas garšai, bet to nenomāc.

Porciju daudzums: uz 2 – 3 kg gaļas. Pagatavošana: 180 minūtes.

Jums būs nepieciešams:

  • 500 ml extra virgin olīveļļa;
  • 500 ml rafinēta augu eļļa;
  • sula no ½ citrona;
  • neliela buntīte timiāna;
  • 3-4 zariņi rozmarīna;
  • 2 lapiņas salvijas;
  • 5-6 ķiploka daiviņas;
  • rupji malti melnie pipari.

Pagatavošanas process:

  1. Samaisiet olīveļļu ar saulespuķu eļļu. Pievienojiet citrona sulu, rupji maltos piparus, zaļumus.
    2. Ar naža plato galu saspiediet ķiploku un pievienojiet marinādei. Samaisiet.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.