1.1 C
Rīga
svētdien, 24 novembris, 2024

TOP 10 marinādes šašlikam un bārbekjū

 

5Eksotiskā šašliku marināde: ar krējumu un apelsīnu sulu

  1. Neuzbāzīga, bet spēcīga citrusaugļu garša.

Porciju daudzums: uz 2 – 3 kg gaļas. Pagatavošana: 360 minūtes.

Jums būs nepieciešams:

  • 1 gab. apelsīns;
  • 2 ēdamkarotes ķiploku pulvera;
  • 2 tējkarotes kaltēta saldā bazilika;
  • 1 tējkarote malta kardamona;
  • 600 grami skābā krējuma (no 30%);
  • 300 grami majonēze;
  • sāls;
  • pipari.

Pagatavošanas process:

  1. Sīki sarīvējiet apelsīna miziņu, izspiediet sulu un samaisiet ar kaltētu ķiploku, baziliku, kardamonu.
    2. Pievienojiet sāli, piparus, krējum un majonēzi. Labi samaisiet.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.