1.1 C
Rīga
svētdien, 24 novembris, 2024

TOP 10 marinādes šašlikam un bārbekjū

 

7Pikantā: sinepju-medus šašliku marināde

  1. Šī mērce jūsu šašliku padarīs pikantu.

Porciju daudzums: uz 1 kg gaļas. Pagatavošana: 120 minūtes.

Jums būs nepieciešams:

  • neliela buntīte estragona;
  • 100 ml ūdens;
  • 150 grami šķidra medus;
  • 150 ml sinepes ar graudiņiem;
  • 200 ml Dižonas sinepes;
  • 300 ml augu eļļa;
  • sāls;
  • pipari.

Pagatavošanas process:

  1. Rupji sakapājiet estragonu, pievienojiet ūdeni, medu, divu veidu sinepes un augu eļļu.
    2. Pievienojiet sāli, piparus un labi samaisiet.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.