1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kāpēc sievietes dod priekšroku vīriešiem ar dārgām mašīnām?

 
women-and-cars-car-red-woman-lighthouse-sexy-model-celebrity-us-com-137933
www.wallpapersxl.com

Psihologi ir pierādījuši faktu, ka sievietes labāk izvēlas vīriešus, kuri pārvietojas ar dārgām un glaunām mašīnām. Tas tika secināts pēc neliela eksperimenta, kura laikā vairākām sievietēm vecumā no 21 līdz 40 gadiem vajadzēja izvēlēties starp divām fotogrāfijām, kurās bija redzams viens un tas pats vīrietis divās dažādās automašīnās. Pirmajā attēlā redzamais vīrietis sēdēja glaunā 70 tūkstošu paundu vētrā  Bentlija markas automašīnā, savukārt otrajā attēlā –  automašīnā Ford. Lielākā daļa sieviešu izvēlējās pirmo attēlu. Jūs noteikti jautāsiet  – kāpēc tā? Dr Michael Dunn, Universitātes Velsas institūta Kārdifā pārstāvis uzskata, ka tas ir izskaidrojams ar sieviešu domām par pašu vīrieti, ko slēpj zemapziņa. Viņas labāk gribēs jaunu un seksuāli aktīvu partneri nevis, atvainojiet, vecu cīsiņu. Šajā gadījumā mašīnas izvēle ir tikai psiholoģiska maska, kas slēpj patiesībā daudz vairāk informācijas nekā sākotnēji varētu šķist.

Michael Dunn jaunākie pētījumi par sieviešu psiholoģiju ir publicēti Britu psiholoģijas žurnālā. Publicistiskajā rakstā pats autors uzsver, ka vīrieši arī patiesībā ir ieinteresēti vairāk sieviešu skatienā un viņu būtībā nevis tajā, kāda izskatās viņas automašīna. Tādā pašā veidā arī vīrieši testē sievietes. Tas, protams, notiek neapzināti. Neatkarīgi no tā, ar kādu mašīnu sieviete pārvietojas, vīrietis spriedīs par viņas sejas un auguma izskatu. Viņam svarīgs būs sievietes veselības stāvoklis, lai tā varētu radīt veselīgus pēcnācējus. Kā arī apgalvo, ka pastāv daudz un dažādi pētījumu, ka sievietes tieksies pēc tiem vīriešiem, kas būs turīgi un spējīgi viņas pasargāt. Varētu pat teit, ka tas ir sava veida iedzimtais instinkts, jo senatnē sievietēm vajadzēja izdzīvot skarbākos apstākļos un vīrietis bija tas, kas palīdzēja viņai pārvarēt visas grūtības, un vajadzības gadījumā aistāvēja pret plēsīgajiem zvēriem un citām draudošajām briesmām.

Sieviešu psiholoģijas pētījumu autors uzskata, ka mūsdienās sievietes ir kļuvušas pārāk patstāvīgas. Viņas veido savu biznesu un labi pelna, taču tas nebūt nav rādītājs, pēc kura vīrieši izvērtēs sievietes potenciālu kļūt par viņa dzīves biedru.

      Tagad zinātnieks ir nolēmis veidot jaunus pētījumus, lai noskaidrotu, kādas mašīnas izvēlas vīrieši pusmūža krīzes periodā. Kā arī to ietekmi uz šī dzīvesposma radītajām sekām, tas ir, kompensācijas faktora iespējamību. Citiem vārdiem sakot, vai vīrietis ar sirmiem matiem un izplūdušu vidukļa līniju dārgā atomobīlī izskatīsies pievilcīgs sieviešu acīs. Dr Dunn piebilst, ka caur šiem eksperimentiem viņam varbūt izdotos pierādīt faktu, ka sievietes tomēr ir seklākas par vīriešiem, sakot :” Skatīsimies patiesībai acīs – eksistē pierādījumi tam, ka tā mūsdienu pasaulē notiek, ka sievietes meklē tikai vizuālo baudījumu savām acīm un reti kad aizdomājas par kaut ko vairāk “.

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.