6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

1. septembrī tiks atklāts olimpiešiem veltītais zīmējums

 

Mans Olimpietis

Līdz šī gada 1. septembrim Latvijā norisinās pateicības projekts “Mans Olimpietis”, kurā ikviens iedzīvotājs ir aicināts digitālajā platformā ievietot stāstus par cilvēkiem, kas mūs iedvesmo sasniegt savus mērķus vai kuriem vienkārši vēlamies pateikt paldies. Katrs iesūtītais stāsts palīdz atklāt latviešu grafiti mākslinieka Kiwie zīmējumu, kā arī piedalās lielisku balvu izlozē.

Līdz šim iespēju iesūtīt savu stāstu ir izmantojuši jau vairāk nekā 1000 Latvijas iedzīvotāju un 20 vietējā mēroga slavenības – Renārs Zeltiņš, Reinis Nitišs, Valters Frīdenbergs, Lelde Lietaviete u.c. Katrs iesūtītais stāsts un veiksmes vēlējums ir unikāls ne tikai savā vēstījumā, bet arī tādēļ, ka tas kļūst par neatsveramu detaļu un mozaīkas gabaliņu, kas atklāj pasaulē slavenā latviešu grafiti mākslinieka Kiwie zīmējumu, kas tapis Olimpiskajās noskaņās.

Pateicības projekts “Mans Olimpietis” ir par cilvēkiem, kurus mēs ikdienā neredzam televizoru ekrānos, bet kuri atrodas mums blakus un ir kā neatsverams atbalsts mūsu ceļā pretim virsotnēm. Kādam no mums dzīves Olimpietis ir vecāki, kādam veikala darbinieks, kurš ar smaidu uzsāk sarunu no rītiem, citam draugi vai kolēģi, kas iedvesmo. Tieši šie ir cilvēki, kuri piepilda mūsu ikdienu un palīdz sasniegt gan mazas, gan lielas uzvaras un “Mans Olimpietis” ir mūsu iespēja viņiem pateikt par to paldies. Savus Olimpieša stāstus ikviens ir aicināts ievietot platformā www.mansolimpietis.lv apraksta, fotogrāfijas vai video formātā.

Latvijā cilvēki par saviem Olimpiešiem visbiežāk min savus vecākus un draugus, kam seko kultūras pārstāvji – aktieri, dzejnieki, mūziķi, kā arī sportisti, bērnības elki, pirmie skolotāji un treneri. No vairāk nekā 1000 iesūtītajiem stāstiem iedzīvotāji visbiežāk ir izvēlējušies ievietot sveicienus apraksta un fotogrāfiju formā, taču ir saņemti arī vairāki paštaisīti video sveicieni, gan latviešu, gan arī latgaliešu valodās.

Katram stāsta autoram ir iespēja piedalīties izlozē par pusgada un trīs mēnešu abonementiem no sporta kluba “My Fitness”, 10 dāvanu kartēm stundu garai volejbola spēlei pludmales sporta centrā “Brazīlija”, kā arī 40 īpaši veidotajiem #MansOlimpietis krekliem!

Lai pilnībā atvērtu digitālajā platformā apslēpto zīmējumu, vēl ir nepieciešami tikai 485 stāsti!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.