1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Eņģeļu maģija bagātībai – Margareta Neilone

 

Afirmāciju izmantošanas rituāls

Afirmācijas ir vienkārši apgalvojumi, kurus regulāri atkārtojot varam mainīt savus uzskatus un paradumus. Kā jau iepriekš minēju, lai manā dzīvē ienāktu pārticība, es neizmantoju ne garus, ne sarežģītus apgalvojumus. Es visu vienkāršoju un izmantoju vienu vienīgu vārdu„bagātība”. Kad jūtaties pārliecināts par sevi, varat uzrakstīt desmit pozitīvas afirmācijas par naudu. Atcerieties, ka katrā vārdā slēpjas spēks, turklāt visiem apgalvojumiem ir jābūt tagadnes laikā. Nav jēgas teikt: „Rīt es kļūšu bagāts,” – jūs taču dzīvojat šodien. Varat sākt ar, piemēram, šādu afirmāciju: „Es esmu bagāts un lepojos ar to,”vai arī: „Es esmu tik bagāts, ka varu dalīties ar citiem.” Katru afirmāciju skaļi izrunājiet vismaz 7 reizes. Vienmēr padomājiet par vārdiem, kurus sakāt. Labāk lietojiet vispārīgo „viss”, nevis ierobežotu „kaut kas”. Labāk sakiet „vairāk nekā pietiekami”, nevis tikai „pietiekami”. Un vienmēr atcerieties, ka Dievišķās bagātības Eņģelis ir jums blakus, lai palīdzētu.

 

5 soļu rituāls pārticības piesaistīšanai

Kā jūs jau zināt, rakstītiem vārdiem piemīt ļoti liels spēks. Lai piesaistītu finansiālu bagātību, izpildiet 5 soļu rituālu. Jums būs nepieciešams krāsains papīrs(zaļš, purpura vai zelta), ar zelta krāsas tinti pildīta pildspalva vai smalka otiņa un zelta krāsa, kā arī aploksne. (Zelta krāsas vietā varat izmantot zaļas vai purpura (p.s. tumšsarkana krāsa ar violetu nokrāsu) krāsas flomāsteru.) Visbeidzot nosakiet nepieciešamās naudas daudzumu un izpildiet turpmāk aprakstīto rituālu.

Dārgais Erceņģeli Gabriēl (vai Parasiēl)!

Es, ____________(jūsu vārds), šobrīd pieņemu apzinātu lēmumu saņemt ________________EUR vai vairāk.

Es apņemos šobrīd saņemt _____________________EUR vai vairāk.

Es apstiprinu to, ka šobrīd savā dzīvē esmu saņēmis ___________________EUR vai vairāk.

Paldies Tev, Erceņģeli Gabriēl (vai Parasiēl) par to, ka palīdzēji man iegūt _________________EUR vai vairāk.

Es nododu savu lūgumu Eņģeļu rokās un ļauju tiem rīkoties.

Zem šī teksta parakstieties un norādiet datumu. Vēstuli ielieciet aploksnē, uz tās vai tai tuvumā novietojiet Eņģeļa bildīti vai figūriņu un ļaujiet Eņģeļiem paveikt visu pārējo jūs vietā. Galvenais ir visu atstāt Eņģeļu ziņā. Nejaucieties Eņģeļu darbībā un pieņemiet to lēmumus ar pacietību.

 

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.