6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Vistas un valriekstu salāti

 
Foto no "Radisson Blue Hotel Latvija" arhīva
Foto no “Radisson Blue Hotel Latvija” arhīva

Sastāvdaļas:

Divas vistu kājiņas, vistas buljons, divas šķēles baltmaizes, 100 g valriekstu, glāze piena, sāls, pipari.

Kā gatavot

Kājiņas vāra vistas buljonā, kam pievienotas garšvielas, līdz tās mīkstas, pēc tam atdzesē. Baltmaizes šķēles iemērc pienā un pagaida, līdz uzbriest. Valriekstus apgrauzdē pannā. Vistas gaļu saplucina smalkos gabaliņos. Tai pievieno sasmalcinātus valriekstus un uzbriedinātu baltmaizi, pieber sāli, piparus. Pielej nedaudz buljona, lai iegūtu pabiezas konsistences masu. Ziež uz grauzdiņa vai pasniedz ar čipsiem.

 

praktiski

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.