1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Transcom piedāvā darbu jauniešiem arī bez iepriekšējas darba pieredzes

 

Joprojām domā, ka nav iespējams atrast labu darbu, ja Tev vēl nav darba pieredzes? Pievienojies Latvijā vadošā zvanu centra Transcom Worldwide Latvia draudzīgajam kolektīvam un pārliecinies, ka viss ir iespējams!

Tu iegūsi:

  • vērtīgu pirmo darba pieredzi klientu apkalpošanas jomā lielā, starptautiskā uzņēmumā (Rīgā);
  • iespēju ērti apvienot darbu ar mācībām;
  • motivējošu atalgojumu, sociālās garantijas un papildu labumus, piemēram, iespēju regulāri apmeklēt sporta zāli bez maksas;
  • straujas izaugsmes iespējas – 96% grupas vadītāju ir sākuši savu karjeru pie mums kā klientu apkalpošanas speciālisti.

Ja tev ir labas latviešu un krievu valodas zināšanas un patīk darbs ar cilvēkiem, nāc strādāt uz Transcom Worldwide Latvia, pārējo mēs iemācīsim!

Lūk, ko par savu darba pieredzi Transcom Worldwide Latvia stāsta Sintija Jaspere (24 gadi), kura veiksmīgi apvienoja darbu ar studijām un pāris gadu laikā no klientu apkalpošanas speciālistes izauga par grupas vadītāju: “Jebkuru darbu apvienot ar mācībām ir izaicinājums, jo gan viens, gan otrs prasa daudz spēka un enerģijas. Taču šajā darbā liela priekšrocība ir maiņu grafiks un atsaucīgi kolēģi, ar kuru atbalstu es varēju saplānot savu grafiku tā, lai atliktu laiks arī gatavoties eksāmeniem un rakstīt studiju darbus. Savukārt, lai turpinātu attīstīties uzņēmumā, galvenais, manuprāt, ir pieņemt jaunus izaicinājumus, aktīvi darboties un nekautrēties kandidēt uz jaunām vakancēm”.

Piesakies darbam Trascom Worldwide Latvia un kļūsti par klientu apkalpošanas speciālistu, rakstot uz darbs@transcom.lv vai zvanot pa tālruni 67060590.

Plašāku informāciju par uzņēmumu vari uzzināt šeit: www.transcom.com.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.