3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024
 

Kas? Cosmo.lv lasītāju rīkota ballīte.

Kam? Ikvienai meitenei, kas lasa žurnālu un apmeklē interneta lapu.

Kur? Kaļķugravas avoti, Allažu pagasts. 7 km no Siguldas.

Kad? 27.jūlija vakarā.

Tikšanās: plkst. 20.00 pie "Raibā Suņa", Siguldas stacijas vai Siguldas autoostas (visās trīs vietās būs sagaidītāji). Meitenēm, kuras domā braukt ar sabiedrisko transportu, iesakām vilcienu, kas no Rīgas atiet plkst. 19.00 vai autobusu, kas atiet plkst. 19.05.

Kā nokļūt Kaļķugravas avotos? Braucot pa Vidzemes šoseju no Rīgas puses, jānogriežas pie "Super neto" pa labi un jābrauc taisni. Kad iebrauc apdzīvotā vietā Stīveri, jāseko norādēm. Braucot garām baznīcai, apmēram 100-200 m no tās ir zemes ceļa pagrieziens ar norādēm. Viena no tām ir "Kaļķugravas avoti". Jābrauc taisni līdz nākamajai norādei, kas vēsta, ka jānogriežas pa labi. Tur ir autostāvvieta. Meitenēm, kuras nav pārliecinātas par savām orientēšanās spējām, iesakām ierasties plkst. 20.00 uz tikšanos pie "Raibā Suņa".
Ballītes atklāšana: plkst. 21.00 Kaļķugravas avotos, dzirnavu ēkas pagalmā.

Vakara gaitā paredzētas dažādas atrakcijas un aktivitātes. Protams, neizpaliks arī dejas un jautras svinības.

Kas jāņem līdzi? Telts, guļammaiss un līdzeklis pret odiem, ērtas drēbes (tā, lai vari piedalīties dažādās aktivitātēs). Atceries, ka līdzi jāpaņem groziņš, un būtu jauki, ja Tu paķertu līdzi arī kādu šampanieša pudeli, kas noderēs ballītes atklāšanā.

Kā mēs viena otru atpazīsim? Lai ballītes dalībniecēm būtu vieglāk citai citu atpazīt, lūdzam tevi nodrošināties ar kādu sarkanu aksesuāru – lakatiņu, matu lenti, kleitu, kurpēm vai tamlīdzīgu lietu.

Ieejas maksa: Ls 1,5 – tā paredzēta dažādu organizatorisku izdevumu segšanai (svētku tortei, noformējuma izveidošanai utt.).

! Neskaidrību gadījumā vari sazināties ar ballītes galveno organizatori Chunky – Noru Kalniņu (mob. 26996385). Vairāk informācijas vari atrast Cosmo.lv sadaļā "Lasītāju sarunas".

como_karte_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMans elks
Nākamais rakstsVai esi padomājusi par savu redzi?