9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Talantīgi latviešu modes mākslinieki pasākumā [moment]

 

[moment] ir neatkarīgo producentu veidots modes šovs Riga Fashion Week ietvaros un tas pirmo reizi Rīgā piedāvās vēl nebijušu sajūtu kombināciju, ļaujot par modi runāt ne tikai tērpu dizaineriem, bet arī māksliniekiem, fotogrāfiem un mūziķiem no visas pasaules.

Tikai vienas nakts pasākumā būs ļauts baudīt un vērtēt jauno un talantīgo latviešu modes mākslinieku veikumu – DASADA (Dana Podkalne un Sandijs Lūsēns) DILI (Irita Tīlane Pakalniņa), Miklāvas & Štamgūta (Latvija), Tim Van Steenbergen (Beļģija) radīto modi tērpos. Pēteris Ripa un Kristaps Eglītis pasākumu krāšņos ar Paparita zīmola juvelierizstrādājumiem. Viesi Ann Valle (Beļģija), Jing (Singapūra), Radek Brousil (Čehija) izstādīs fotogrāfijas, ko papildinās Krišs Salmanis, Kristians Brekte, Kristīne Kursiša un Miks Mitrēvics ar vizuālajiem darbiem un gaismas objektiem par tēmu "mode" . Trīs stāvos savas spējas rādīs arī VJ un DJ no Eiropas un Āzijas.

No 3. līdz 9. novembrim visi modes dizaineru, fotogrāfu un vizuālo mākslinieku darbi būs apskatāmi ikvienam rīdziniekam, turklāt ar Rīgas izstāžu zālēm pilnīgi neraksturīgu darba laiku – no plkst. 16:00- līdz 21:00.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPar vīriešiem.
Nākamais rakstsDarba izvēle