13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Timex 80 – Tev par to ir jāzina!

 

Eiropā šādus pulksteņus valkā suteneri un viņu upuri! Esi atvērta jaunās paaudzes modes trendam Timex 80 –  plastmasas un gumijas pulksteņi visās varavīksnes krāsās, kas Tavam veidolam piešķirs pārsteidzošu akcentu. Velc tos ar pērļu virtenēm un juvelierizstrādājumiem, grezniem lakatiņiem un kaučuka rokassprādzēm – apvieno ar sportisko un eleganto stilu.

timex80___430

Brīva vieta Tavai fantāzijai – būsi pārsteigta, bet šos pulksteņus valkā pat ansamblī ar dimanta izstrādājumiem un citiem neiedomājamākajiem atribūtiem. Lielākā privilēģija ir pieskaņot tos dažādiem apģērbiem. Kā rāda pēdējā laika tendences – labāk, ja pulkstenis kontrastē ar Tavām drēbēm. Nāk pavasaris un gribas baudīt sulīgas krāsas, neliedz sev prieku krāsot pasauli kā vien tīk.  

Kas to varētu iedomāties, ka 80. gadi ienāks mūsu ikdienā ar kādreizējo gumijas pulksteņu modes bumu. Šobrīd pasaulē, šis aksesuāru hīts ieņem pirmo vietu un to izvēlas šovbiznesa un kino industrijas spilgtākās personības. Lepni rādot trendīgos pulksteņus, nevis ierasto juvelierizstrādājumu klasiku. To viņi pataupa sarkanā paklāja uznācienam, kamēr ikdienā un kokteiļu ballītēs, daudzas slavenības dod priekšroku jaunajam pavērsienam, modes industrijas spēles noteikumiem. Kas nav mazsvarīgi, pulkstenim ir gan modinātājs, gan hronometrs gan "indiglo" izgaismojums, nerunājot jau par to, ka droši ar to vari nodoties ūdens peldēm.

timex80_430

Pavasara/ vasaras sezonas kaislība

Eksperimentē uz nebēdu, galvenais, lai pats pulkstenis Tev sagādā dzīvesprieku un neaprakstāmu baudu, ka Tu spēj dzīvot bez stereotipiem un aizspriedumiem. Timex 80 – tā ir Tava brīvība būt pamanāmai un oriģinālai. Un zini, uzvelkot kādu no Timex 80 pulksteņiem, es jūtos daudz pacilātāka un dinamiska, nekā uzvelkot savu klasisko pulksteni ar dimantiem. Tā ir viennozīmīga mana šīs sezonas kaislība. Diemžēl, Latvijā tie vēl nav pieejami, bet aplūko www.timex80.com un Tu sapratīsi ko es ar to domāju!

Teksts: Maija Silova

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsAborts
Nākamais rakstsMans patiesais stāsts…