7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Roka elegance saulesbriļļu kapsulas kolekcijā

 

Carrera pašapzinīgā un izslavētā būtība sastop Jimmy Choo glamūru un modes stilu, radot īpaši izteiksmīgu saulesbriļļu kolekciju uzmanību piesaistošam efektam.

Carrera pēdējais bestsellers – Carrera 6000 – ar unikālas formas briļļu kājiņām un mūžīgo siluetu ir ietērpts piecos izcilos dizainos no Jimmy Choo. Valdzinošos toņus un pievilcīgo dizainu īstenot palīdzējusi īpašā ražošanas tehnika Optyl, kas ir Safilo reģistrēta preču zīme un izmanto augsti efektīvus materiālus, kuri ir ļoti viegli, izturīgi un hipoalerģiski. Jauno saulesbriļļu izcilo izskatu vēl vairāk izceļ plānā zīda loksne, kas ievietota briļļu ietvarā un ko akcentē metāliskais logotips uz briļļu kājiņām.

Carrera by Jimmy Choo kolekcija izmanto Jimmy Choo raksturīgos toņus, piemēram, melni/zeltītu leoparda apdruku, melnus, tumši zeltītus un bēšus toņus ar spīdumiem. Absolūtu greznības pieteikumu pauž limited edition – ierobežotā daudzumā pieejamais modelis ar leoparda apdruku un īstām zelta lēcām. Pieci stili iezīmē nevainojamu saskaņu starp Carrera speciālajām zināšanām un kompetenci saulesbriļļu jomā un prasmi dzīvot strauji un Jimmy Choo sievišķīgo, izteiksmīgo un grezno dizaina estētiku, kas sasaucas stilīgu, roka elegances iedvesmotu saulesbriļļu kolekcijā.

Spīdumi    
Spīdumi un zelts dīvai, kas tāda vēlas būt 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā: trīs uzkrītoši un uzmanību piesaistoši stili melnā, tumši zeltainā un bēšā tonī ar spīdumiem. Īpašais Optyl materiālā veiktais darbs ļauj iegūt samtainus, mirdzošus toņus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsiBlues rudens-ziemas kolekcija
Nākamais rakstsĀzijas pērle Malaizija