5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Seksīgas un praktiskas biksītes riteņbraucējām

 

Palielinoties aktīvo velosipēdistu skaitam, ZIB* dizaineres ir izveidojušas unikālu produktu- polsterētas riteņbraukšanas biksītes sievietēm “Uguns lapsa” un “Izveicīgais zaķis”.

Tās paredzētas valkāšanai zem ikdienas apģērba – īsākiem un garākiem izbraucieniem ar velosipēdu. Kā arī lieliski noderēs sporta treniņos telpās ar body-bike un ārā – izjādēs ar zirgu. Košās ZIB* apdrukas to lietotājam dod dzīvespriecīgu krāsu enerģiju, kas motivē kustīgam un aktīvam dzīvesveidam.

ZIB* polsterētās biksītes ir profesionāli dizainēta sieviešu apakšveļa riteņbraukšanai, kas radīta un ražota Latvijā. Biksītēs iestrādāts augstas kvalitātes Itālijā ražots polsteris, kas ir īpaši mīksts un piemērots sieviešu anatomijai. Atšķirībā no tradicionālajām velo biksēm – šortiem, šī speciālā veļa ir daudz nemanāmāka, elastīgāka un piemērota ikdienas valkāšanai. Apdarei izmantots mīksts DRY-CLIM audums, kam pievienotas orģinālās ZIB* apdrukas ar lapsu un zaķi, kas lietotājām dos papildus enerģiju un piešķirs velobraucējai ātrumu!

Biksītes ir pieejamas interneta veikalā www.zibstore.com, kā arī labākajos velosipēdu veikalos Rīgā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.