12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Piedalies Cosmo un saldējuma “Magnum” konkursā un laimē ekskluzīvu kleitu kolekciju!

 

Pilsētas ielas ir tavi džungļi un tu – to karaliene. Vai tu uzdrošinies riskēt, izaicināt un iekārdināt? Un vai esi pietiekami drosmīga, lai atbrīvotu sevī zvēru un ļautos mežonīgai enerģijai savā stilā? Cosmo un Magnum meklē drosmīgāko ielu modes zvaigzni!

Konkursa mērķis ir atrast drosmīgāko ielu modes personību, kas balvā iegūs trīs latviešu modes dizaineru – Dace Bahmann, Katya Katya Shehurina un Narciss – kleitu kolekciju, kas veidota, iedvesmojoties no šī gada jaunuma saldējumu klāstā –  “Magnum Double”ar dubulto šokolādes kārtu un trim pildījumiem – karameli, šokolādi un zemesriekstu sviestu. 

Dace Bahmann

Kas Tev jādara, lai piedalītos konkursā:

Konkurss norisinās divās kārtās:

1. kārta Instagram pieteikums (Atrodam piecas finālistes):

  • Izvēlies savai personībai atbilstošāko zvēru un parādi, kā tavs stils raksturo šo dzīvnieku!
    • Māksliniciskais un ekscentriskais tīģeris
    • Noslēpumainā un dumpinieciskā pantera
    • Izsmalcinātā un aristokrātiskā lauva 
  • Nopublicē savu bildi ar izvēlēto dzīvnieka tēlu Instagram, klāt liekot mirkļbirkas #CosmoMagnum #AtbrivoZveruSevi #MagnumMoments.
  • Saiti uz Instagram bildi + īsu stāstu par to, kā tavs stils raksturo šo dzīvnieku līdz 21. septembrim sūti uz web@cosmopolitan.lv ar norādi: Konkursam: Atbrīvo Zvēru Sevī
  • Piecas finālistes, kas tālāk cīnīsies par iespēju savā īpašumā iegūt trīs kleitu kolekciju “Atbrīvo Zvēru Sevī!” no Dace Bahmann, Katya Katya Shehurina un Narciss, tiks noteiktas ar Instagram balsojuma (iegūto “like”) un žūrijas balsojuma palīdzību. Piecu finālistu vārdi un Instagram adreses tiks publicētas Cosmopolitan oktobra numurā.
  • Pirmās kārtas laikā arī izlozēsim kādu balsotāju, kurš savā īpašumā iegūs dāvanu no saldējuma “Magnum”.

2. kārta Video (Nosakām uzvarētāju): Pastāsti un demonstrē, kā Tavā garderobē un ikdienā atspoguļojas izvēlētais dzīvnieks un tā raksturīpašības. Video nepieciešams publicēt video vietnē youtube.com vai Instagram saite jānosūta uz web@cosmopolitan.lv ar norādi Video konkursam: Atbrivo Zveru Sevi

Konkursa žūrija: Cosmopolitan komanda, saldējums “Magnum” un tērpu dizaineres – Dace Krieviņa-Bahmane, Katya Shehurina un Alise Trautmane.

Konkursa uzvarētāju noteiks žūrija un tā tiks paziņota oktobrī. Otrās un trešās vietas ieguvējām balvā – samtaini gardais saldējums “Magnum”.

Narciss

Par saldējuma “Magnum” modes un mākslas kolekciju “Atbrīvo Zvēru Sevī!”

Modes un mākslas kolekcija ar nosaukumu “Atbrīvo zvēru sevī!” tapusi, saldējumam “Magnum” sadarbjoties ar Latvijā populārām modes dizainerēm un māksliniecēm: Dace Bahmann, Narciss, Katya Katya Shehurina, Ievu Bondari, Ievu Ekmani un Kristīni Luīzi Avotiņu. Jaunā kolekcija apvieno gan modes, gan vizuālās mākslas darbus ar mērķi iedvesmot ikvienu ļauties saldējuma baudīšanai, uzdrīkstēties vairāk un atbrīvot savu iekšējo zvēru.

Modes un mākslas kolekcijas “Atbrīvo zvēru sevī!” apvieno deviņus izsmalcinātus un unikālus tērpus un deviņas košas un daudzveidīgas gleznas. Kolekcija plašākai publikai pirmo reizi tika prezentēta 19.maijā “Dizaina Fabrikā”. Tā tika radīta par godu šī gada jaunumam – kārdinošajam saldējumam “Magnum Double”, kas ir pieejams veikalos visā Latvijā.

Jautājot par darbu tapšanas procesu, mākslinieces un dizaineres atklāj, ka iedvesmu kolekcijai tās smēlās gan pašā tēmā “atbrīvo zvēru sevī” un pārdomās par to, gan baudot jaunā saldējuma “Magnum Double” visas trīs garšas – šokolādes, karameles un zemesriekstu sviesta. Darbu autores arī atklāja, ka projekts viņām bijis izaicinājums, kas rezultējies skaistā, vienotā kolekcijā, izceļot katras mākslinieces stilistiku.

Jau vairākus gadus saldējums “Magnum” sadarbojas ar radošās nozares pārstāvjiem, un šogad zīmols vienā projektā ir apvienojis pat vairākas modes dizaineres un mākslinieces. Jaunā saldējuma “Magnum” modes un mākslas kolekcija būs īpaši interesanta patiesas baudas un mākslas cienītājiem, sevišķi tiem, kas nebaidās no izaicinājumiem.

Katya Katya Shehurina

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.