14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ielu mode: Apģērba gabali, kuri ir sastopami katras modes dāmas garderobē

 

Tev šķiet, ka skapis ir pilns ar drēbēm, bet uzvilkt tāpat nav ko? Tad veic lielo tīrīšanu un atbrīvo vietu jaunām drēbēm, kuras būs aktuālas vienmēr. Vismaz īsteno modes dāmu garderobē tā ir neatņemama sastāvdaļa.

Tumši zila vai melna žakete

View this post on Instagram

I can’t wait to start complaining how hot the weather is… #myfc

A post shared by Ozgur (@modeison_) on

Ideālā variantā tā ir pagarināta, gandrīz vai vīrišķīga, nevis īsa un cakaina. Tieši tādu žaketi var valkāt gan uz darbu, gan atpūtā, gan svinīgākos pasākumos. To var kombinēt gan ar džinsiem un krekliņu, gan ar kleitu un svārkiem.

Ādas jaka

Klasiska ādas jaka ir spējīga papildināt jebkuru tēlu, piešķirot tam rotaļīgumu.

Klasiski džinsi

Zili vai melni džinsi ir klasika un tā ir garderobes pamatnepieciešamība.

Kašmira džemperis

Ja izvēlies oversize tipa džemperi, tad papildini to ar jostu ap vidukli vai masīvām rotām – tavs tēls būs oriģināls un derēs gan darbam, gan kafejnīcas apmeklējumam ar draudzenēm.

Sandales bez papēža

Sandales – tas ir ērti, praktiski un stilīgi. Protams, mēs runājam par elegantām un skaistām sandalēm, kuras piestāvēs gan džinsiem, gan klasiskiem svārkiem un pat kokteiļkleitai.

Kokteiļkleita ar akcentu viduklim

Tā var būt melna, ar rakstu, īsa vai midi garuma – galvenais, lai izcelts tiktu viduklis. Valkāt var ar balerīnām ar spicu purnu, klasiskām laiviņām vai botiljoniem ar masīvu papēdi.

Klasisks trencis

Trencim nav obligāti jābūt bēšā krāsā. Tas var būt arī melns, tumši zils vai jebkurā citā mīļā krāsā. Arī šo apģērba gabalu var kombinēt gan ar brīvāka stila, gan svinīgāku apģērbu.

Melnas vai miesas krāsas laiviņas

Klasiskas kurpes, kas noderēs daudzos dzīves gadījumos. Atrodi tādas, kurās jūties visērtāk un visskaistāk, un tu vari doties iekarot pasauli!

Balts vai zils „vīriešu” krekls

It kā vīrišķīgs krekls, bet lieliski akcentē tavu trauslumu un sievišķību. To var lieliski kombinēt gan ar biksēm, gan ar svārkiem. Tāds ir katras īstenas modes dābas garderobē.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.