Foto: Gotovim-doma.ru

Sastāvdaļas – 200 g miltu, 200 g cieta siera, pāris kabacīšu, ola, 3 ēdamkarotes rīvmaizes, malti melnie pipari, sāls un sasmalcināti zaļumi pēc garšas.

Pagatavošana.
Kabačus nomazgā, nosusina ar papīra dvieli un nomizo. Sagriež vidēja lieluma šķēlītēs.

Olu sakuļ, pievienojot sāli un piparus.

Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Lai vieglāk rīvētos, uz 15 minūtēm ieliek sieru saldētavā. Sarīvētajam sieram pievieno rīvmaizi un samaisa.

Ņem sagrieztos kabacīšus, apviļā tos miltos, tad iemērc olā, pēc tam no visām pusēm apviļā siera–rīvmaizes maisījumā.

Sagatavotos kabačus liek uz cepešpannas, kura izklāta ar cepamo papīru. Attālums starp kabačiem ir apmēram 3 cm.
Cep 180 grādu karstumā apmēram 25 minūtes, kamēr ir zeltaini brūni.

Pasniedz karstus ar mērcīti, kuru gatavo no majonēzes, krējuma un sarīvēta ķiplociņa.

 

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?