Ne visi grib un drīkst lietot cukuru – daži veselības stāvokļa dēļ, bet citi ievēro diētu. Šī recepte patiks tieši viņiem, turklāt garša būs tikpat laba kā cukurotajiem plācenīšiem. Turklāt vienmēr var pielikt karotīti ievārījuma, svaigas ogas vai augļus, iebiezināto pienu.

Sastāvdaļas:

500 g biezpiena
2 ēdamkarotes mannas
2 ēdamkarotes izsijātu miltu
2 olas
Sāls pēc garšas
Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana:

1. Olas sakuļ ar sāli.
2. Pievieno biezpienu, mannu, miltus. Atstāj uz 30 minūtēm, lai manna uzbriestu.
3. Izveido plācenīšus, visērtāk to darīt, apkaisot rokas ar miltiem un kārtojot gatavos plācenīšus uz galda vai paplātes, kas arī pārkaisīta ar miltiem.
4. Plācenīšus cep sakarsētā eļļā no abām pusēm uz vidējas uguns. Gatavos plācenīšus var novietot uz papīra dvielīša, lai tas uzsūktu lieko eļļu.

Labu apetīti!

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?