Nepieciešams (1 pers.)

– Burgeru maizīte

– 150 g liesas maltas liellopu gaļas

– nedaudz ķiploka

– garšaugi (pēc izvēles)

– 4 salātlapas

– 200 g mazu cukurzirnīšu pākšu

– 150 g tomātu

– 1 tējk. olīveļļas

– 100 g liesa skābpiena produkta

Ja vēlies, tad vari pievienot rīvētu sieru!

 

Pagatavošana

– No maltās gaļas izveido plācenīti, apkaisi ar sāli un pipariem, apcep olīveļļā 6 minūtes no abām pusēm.

– Burgeru maizīti ieliec cepeškrāsnī un apgrauzdē. 

– Pārgriez uz pusēm tomātus un ar griezuma apcep uz pannas (līdz tie maina krāsu) tomātus apgaisi ar sāli un pipariem.

– Samaisi skābpiena produktu ar sāli, pipariem un garšaugiem, tad uzzied uz burgeru pusitēm (iekšpusē)

– Uz apakšējās burgeru maizītes liec noskalotās salātlapas un apcepto maltās gaļas kotleti, tad atkal salātlapas un maizītes otru pusi.

– Cukurzirnīšu pākstis uz 1 minūti iemērc verdošā ūdenī. Burgerus pasniedz ar apceptajiem tomātiem un zirņu pākstīm.

 

Autors: Dieviete.lv

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?