3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Biezpiena rolli ar rozīnēm

 

snkjg7IVnXY

Sastāvdaļas:
– 200 gr. biezpiena
– 2 tējk. krējums
– 1 tējk. medus, kam patīk saldāks, var pievienot pūdercukuru
– 7 – 8 gb. plūmes ( var aizstāt ar jebkuriem žāvētiem augļiem)
– sauja rozīņu
– pa vienai ēdamk. kokosriekstu skaidiņu un sezama sēklām
– 10 gr. melnās šokolādes
– 8 – 10 gb. mandeles vai citi rieksti

Lasi vēl: 
Biezpiena maska sejai – vienkārši un efektīgi
Diētisks un gards deserts: ar biezpienu pildīti āboli
Dievīgs biezpiena pīrāgs, pagaršo!

Pagatavošana:
1.Biezpienu sajaucam ar medu un krējumu. Ja biezpiens ir neviendabīgs, viņu vajag izberzt caur sietu.
2. Plūmes sagriežam pēc iespējas mazākiem gabaliņiem.
3. uz pārtikas plēves uzberam kārtu kokosriekstu skaidiņu un sezama.
4. pa virsu akurāti uzliekam kārtu ar biezpienu un izlīdzinām ar nazi.
5. uz biezpiena liekam plūmes un rozīnes.
6. Un paceļot vienu galu plēves sarullējam visu ruletē. To var izdarīt ļoti viegli.
7. Liekam mūsu ruleti ledusskapī uz 30 – 40 minūtēm.
8. Pirms pasniegšanas griežam ruleti gabaliņos (kā suši) , pārlejam ar izkausētu šokolādi un dekorējam ar mandelēm.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.