8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Interesanti: Ko dzimšanas mēnesis var pastāstīt par tavu seksuālo „apetīti”?

 

Tie, kas ir dzimuši aprīlī, esot ļoti kaislīgi, bet „maija bērni” gultā dod priekšroku siltumam un komfortam. Astroloģe Sjūzena Kerra Raita padalījās ar noslēpumiem par to, kā dzimšanas mēnesis var iespaidot cilvēka seksualitāti.

Janvāris

Janvārī dzimušie ir nedaudz konservatīvi, kad runa nonāk līdz intrigām un gadījuma sakariem. Taču atliek viņiem pa īstam iemīlēties, kā viņi burtiski „iedegas”. Tā kā, gribi tici, gribi netici, bet janvārī dzimušie gultā ir vieni no drošākajiem, lai gan no pirmā acu uzmetiena tā nemaz nešķiet.

Februāris

Šie cilvēki ir staigājoši piedzīvojumi. Tad vari iedomāties, kas notiek, kad lieta nonāk līdz gultai? Lai gan februārī dzimušajiem nav nekas pret izklaidēm, viņi mīlas priekiem izvēlas ļauties tiem, ar ko ir izveidojusies emocionāla saikne.

Marts

Martā dzimušajiem patīk pavadīt laiku gultā (un ne tikai seksa dēļ). Tomēr mīlēšanās viņiem ir ļoti nozīmīga un saikni veidojoša pieredze, jo marta cilvēki procesa laikā partnerim atdod sevi visu. Citādāk viņi nemaz neprot.

Aprīlis

Aprīļa cilvēki ir ļoti neatkarīgi, piesaistīt viņus pie vienas vietas nav nemaz tik vienkārši. Sekss ar aprīlī dzimušo ir karsts un ugunīgs, jo pār viņu valda Marss. Taču aprīlī dzimušie ātri nogurst no cilvēkiem. Tik ļoti, ka partneri izlikt aiz durvīm ir spējīgi uzreiz pēc mīlas akta.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.