6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Interesanti: Ko dzimšanas mēnesis var pastāstīt par tavu seksuālo „apetīti”?

 

Maijs

Maijs – tas ir mēnesis, kad jau ir silti, bet vēl ik pa laikam mēdz uznākt vēsums. Maijā dzimušie ļoti tiecas pēc siltuma un komforta. Viņiem gribas ļauties kaislei zīda palagos starp spilveniem, sveču gaismā…

Jūnijs

Jūnijā dzimušie vēlas izmēģināt visas seksa pozas, kuras vien spēj iedomāties, jo viņi vienkārši vēlas zināt un izmēģināt visu. Ja tu meklē kādu, ar ko aizvadīt neķītras sarunas pa telefonu, tad izvēlies jūnijā dzimušo.

Jūlijs

Lai sekss ar jūlijā dzimušo būtu labs, pret šo cilvēku ir jābūt saudzīgam un cieņas pilnam. Jūlijā dzimušajiem sekss iet roku rokā ar emocijām, un viņi vēlas tam ļauties vien ar to cilvēku, kas ļauj viņam justies aizsargātam un cienītam. Šie cilvēki ir viegli ievainojami un trausli.

Augusts

Galējību mēnesis: visu vai neko. Vai nu augusts dāvās neaizmirstamas sajūtas, vai nu būs auksts kā ledus. No kā tas ir atkarīgs? No tevis. Augusts nesaprot un nepieņem viduvējības. Viņš vēlas no sava partnera gūt visu un vēl vairāk. Nevajag augustā dzimušajam stāstīt, ko darīt gultā – viņa ego ir trauslāks par rozes ziedlapiņu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.