8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Interesanti: Ko dzimšanas mēnesis var pastāstīt par tavu seksuālo „apetīti”?

 

Septembris

Sirds dziļumos septembrī dzimušie ir ļoti kaislīgi, bet viņi ir pieraduši kontrolēt savas emocijas, un gultā ar viņiem ne vienmēr ir viegli. Viņiem mēdz būt grūti atslābināties un ļauties baudai, bet, kad tas notiek, neviena no iesaistītajām pusēm to nenožēlo. Līdz ko viņš sajūta, ka var partnerim uzticēties, nepaliek nekas, ko septembra cilvēks negribētu izdarīt.

Oktobris

Oktobrī dzimušajam ir ļoti labi jāzina cilvēks, pirms gulties ar viņu gultā. Tur viņš gribēs, lai viss notiek lēni un delikāti. Sekss oktobra cilvēkam ir bauda, bet baudai ir jāilgst ilgi. Tas nav sekundi ilgs jūtu uzliesmojums.

Novembris

Seksuālās vēlmes novembrī dzimušajiem ir saraksts ar uzdevumiem, kuri jāpaveic un jāizsvītro. Patiesībā, tas neattiecas tikai uz seksu. Novembrī dzimušajiem visam ir savi saraksti un nosacījumi. „Redzu mērķi, neredzu šķēršļus” – tas ir par novembri, tāpēc nebrīnies, ja viņš tevi apburs un ātri ievilks savā gultā.

Decembris

Viņi dievina lomu spēles un mīklas. Iespējams, ar dzimušajiem decembrī nav nemaz tik viegli uzsākt ilgstošas attiecības un uzzināt par viņiem kaut ko vairāk, taču tas, ka gultā ar viņiem būs jautri un pārsteidzoši, ir fakts.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.