9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Kāda līgava tu esi, balstoties uz tavu horoskopa zīmi?

 

Vērsis – Ietiepīgā līgava

Tev ir vīzija, mums ir skaidrs. Mums ir arī skaidrs, ka florists vai kāzu organizators neizdarīs kaut ko tev pa prātam, viņš pazudīs no zemes virsas. Jā, ir jauki, ka tu zini, ko vēlies un ko, nē, taču tev ir arī jāsaprot, ka ietiepīgums, it īpaši, ja runājam par kāzām, vainagosies ar vilšanos. Esi reālistiskāka un saproti, ka tavas kāzas nevar būt tieši tādas, kādas redzēji ārzemju žurnālā.

Dvīņi – Jautrā līgava

Jā! Pasaulē ir arī jautras līgavas, un viņas ir dzimušas Dvīņu zīmē! Protams, tas nenozīmē, ka tu nevari uzrīkot drāmu, taču pamatā tu apzinies, ka nekas nav perfekts un ka „lielā diena” ir pozitīvs notikums, nevis kaut kas tāds, pēc kā tev jāiet pie ārsta lūgt nervu zāles. Citas līgavas no tevis varētu pamācīties.

Vēzis – Mīlošā līgava

Tu esi iemīlējusies. Tu esi atradusi savu dvēseles radinieku un viss ir lieliski. Patiesībā, tavas attiecības un mīlestība pret partneri ir tik perfekta, ka tevi nemaz nesatrauc tas, vai kāzu diena būs perfekta. Tu apzinies, ka svarīgākā diena ir tā, kas ir pēc kāzām, kur tava dzīve sievas lomā sākas. Tas ir virziens, kurā tu raugies.

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.