9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Kāda līgava tu esi, balstoties uz tavu horoskopa zīmi?

 

Ūdensvīrs – Mierīgā līgava

No visām līgavām, Ūdensvīrs ir pati mierīgākā. Patiesībā, tu esi tik mierīga, ka kāzu dienā viesi varētu sākt domāt, vai tu vispār priecājies par to, ka precies. Protams, ka tu esi sajūsmināta, bet, kādēļ tik ļoti priecāties par vienu dienu? Ja nebūtu spiediena no abu pušu vecākiem, tavas kāzas būtu vienkārša dārza ballīte ar picu, kūciņām un alu.

Zivis – Emocionālā līgava

Viss. Ir. Tik. Emocionāls. Tu raudāji, kad partneris tevi bildināja, tu raudāji, kad laikoji kleitas, un tu zini, ka nevarēsi iztikt bez asarām arī savā kāzu dienā. Bet, kad tu neraudi, tu esi viena no saprotošākajām līgavām, un fakts, ka visi nevarēs ierasties uz tavām kāzām, tevi īpaši nesarūgtina. Labāk nodrošinies ar lielu daudzumu salvetīšu.

 Auns – Līgava „boss”

Zini, labāk būs, ja tev nebūs vecmeitu ballītes, jo tu ar savu priekšnieces dabu visus nokaitināsi, Kur nu vēl līdz kāzām tikt… Jā, tā ir tava lielā diena, tu gribi, lai viss ir perfekti, bet, vai tiešām vajag visus izrīkot? Nē. Pārstāj visiem teikt, kas jādara. Tavi draugi un ģimenes locekļi nav muļķi, viņi spēj funkcionēt bez tavas elpas pakausī.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.