9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kāda līgava tu esi, balstoties uz tavu horoskopa zīmi?

 

Skorpions – Iedomīgā līgava

Piedod, Skorpion, bet tava iedomīgā attieksme pret apkārtējiem saasinās tad, kad lieta nonāk līdz kāzu plānošanai. Tu varētu domāt, ka neesi ierastajā „ļaunajā” režīmā, jo esi iemīlējusies un kļuvusi „maigāka”, bet patiesībā tā nav. Labāk būs, ja tu dosies apprecēties uz Lasvegasu – tas būs ātri un pārējiem nesāpīgi. Pie tam, šāds variants paredz to, ka viss notiks ātri un partnerim nebūs laika pārdomāt.

Strēlnieks – Līgava, kas uzdrīkstas

Tu esi tā līgava, kura laulāsies kalna galotnē, kamēr lēks ar izpletni vai uzrīkosi pārsteiguma kāzu ballīti. Kamēr tavas kāzas ir kaut kas tāds, ko citi nav darījuši, nekam citam nav nozīmes. Garlaicīgas kāzas? Nē, tas nav par tevi. Pat, ja šķiet, ka tās varētu par tādām kļūt, tu izdomāsi, kā to novērst.

Mežāzis – Atbildīgā līgava

Ņemot vērā tavu atbildīgu un konservatīvismu, tu esi līgava, kuras kāzās nebūs atvērtais bārs. Kādēļ? Tādēļ, ka tu nevēlies, lai cilvēki piedzeras un izdara kaut ko traku, un tu pavisam noteikti nevēlies maksāt par to, ka viņi piedzeras. Tu esi līgava, kura veiks praktiskus pirkumus, lieki netērēsies un ar draugu palīdzību daudz ko darinās ar pašas rokām. Tu meklēsi veidus, kā ietaupīt.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.