1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pāršķiram jaunu lapu! Lielais janvāra horoskops visām zodiaka zīmēm

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri janvārī būs ļoti enerģiski. Viņiem galvā rosīsies radošas domas, bet labo garastāvokli neviens nevarēs sabojāt. Janvāris ir ideāls laiks, lai īstenotu drosmīgus plānus.

Ūdensvīrus, kas ir ģimenes cilvēki, gaida krīze attiecībās ar mīļoto cilvēku. Viņi pēkšņi sajutīs, ka ir zudusi agrākā vēlme pēc partnera. Tomēr zvaigznes neiesaka saraut daudzu gadu ilgās attiecības – vispirms vajag apsvērt visus “par” un “pret”. Vientuļie Ūdensvīri kļūs par neatbildētas mīlestības upuriem, kas viņiem izraisīs depresiju.

Profesionālajā laukā šīs zīmes pārstāvji saņems daudz izdevīgu piedāvājumu un iemantos priekšniecības labvēlību. Jebkurā gadījumā jābūt uzmanīgam – aiz jebkura perspektīva priekšlikuma var slēpties krāpšana un vēlme jūs izmantot savtīgos nolūkos.

Ūdensvīru budžets janvārī nepapildināsies ar būtiskiem naudas līdzekļiem, tāpēc nāksies ekonomēt, nevis šķiesties ar naudu.

Veselības jautājumos bažas vieš kuņģa un acu stāvoklis. Ja rodas pat mazākās problēmas ar šiem orgāniem, nekavējoties jāvēršas pie ārsta.

Labvēlīgās dienas janvārī: 4., 9., 10., 18., 22.
Nelabvēlīgās dienas janvārī: 12., 21., 27., 28.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.