11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Pāršķiram jaunu lapu! Lielais janvāra horoskops visām zodiaka zīmēm

 

JAUNAVA

Janvāris Jaunavām atnesīs gan priekpilnus brīžus, gan negaidītus nepatīkamus pārsteigumus. Jebkurā gadījumā šīs zīmes pārstāvjiem jācenšas sevi turēt rokās, nedodot vaļu emocijām.

Attiecībās ar partneri Jaunavas izrādīs nesmalkjūtību. Turklāt šīs zīmes pārstāvji sāks pastāvīgi kritizēt jebkuru dzīves drauga rīcību – šāda uzvedība var beigties ar attiecību izjukšanu. Tiem, kas vēlas izveidot ģimeni, biežāk jābūt cilvēkos. Liktenis var savest viņus kopā ar potenciālo dzīves draugu kādā publiskā vietā vai svētku pasākumā.

Profesionālajā plānā Jaunavas sāks darboties pārliecinošāk un enerģiskāk nekā agrāk. Kolēģiem tas nepaliks nepamanīts, tāpēc gaidiet sev veltītas nepatīkamas piezīmes. Tomēr janvārī nekas nespēs traucēt Jaunavas virzīšanos pa karjeras kāpnēm. Lai šomēnes šīs zīmes pārstāvjiem finanšu līdzekļi būtu pietiekami, nepieciešams prasmīgi rīkoties ar naudu. Iespējams, ka nāksies ekonomēt uz dažādiem pirkumiem.

Lai nostiprinātu organisma aizsargbarjeras, Jaunavām vajag rūdīties, pastaigāties svaigā gaisā, izmantot kontrastdušu un pielietot apiterapiju (bišu izstrādāto produktu lietošana dažādu slimību ārstēšanai).

Labvēlīgās dienas janvārī: 7., 8., 11., 25., 26.
Nelabvēlīgās dienas janvārī: 2., 3., 21., 30., 31.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.