6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Pāršķiram jaunu lapu! Lielais janvāra horoskops visām zodiaka zīmēm

 

ZIVIS

Zivīm janvārī ieteicams iespējami biežāk būt sabiedriskās vietās. Tā viņas varēs iegūt daudz interesantu un noderīgu paziņu un dažādot savu dzīvi, kas pēdējā laikā nav bijusi bagāta ar patīkamiem notikumiem.

Attiecībās ar partneri Zivīm nevajag rīkoties neapdomīgi, nerēķinoties ar sekām. Pretējā gadījumā ir neizbēgami ilgstoša rakstura konflikti. Vientuļo Zivju pievilcīgums janvārī būs vienkārši neatvairāms. Iespējams attiecību sākums ar interesantu pretējā dzimuma pārstāvi, kurš ir daudz vecāks par jums.

Darbs janvārī prasīs no Zivīm aktivitāti. Šīs zīmes pārstāvjiem gaidāmi lietišķi braucieni un sarunas. Daudziem neizdosies izvairīties no strīda ar priekšniecību, taču raizēties par to nevajag.

Finanšu lietās par Zivju devīzi ir jākļūst pazīstamajai frāzei “Naudai patīk, ja to skaita”. Nevajag veikt lielus pirkumus, ja pēc tā nav īpašas vajadzības. Labāk veidot uzkrājumus krājkasītē.

Janvārī Zivīm draud hronisku slimību saasināšanās un nervu sistēmas traucējumi. Zvaigznes iesaka nodarboties ar sportu, praktizēt aromaterapiju un meditāciju.

Labvēlīgās dienas janvārī: 7., 11., 25., 26.
Nelabvēlīgās dienas janvārī: 3., 21., 30., 31.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.