1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

HOROSKOPS: Kā dusmojas un apvainojas katra zodiaka zīme? Labāk uzmanies!

 

Vai tu ievēro, kā dusmās un aizvainojumā uzvedies? Vai tu zini, kā dusmojas tavs vīrietis? Kā rīkoties šādā situācijā? To tev pastāstīs zvaigznes…

AUNS

Uzreiz nevar tā pateikt (un noteikti arī neteiks), ko tieši tu esi izdarījusi, lai sadusmotu Aunu, taču, ja tā ir noticis, tad arī piedots tiks diezgan ātri. Tikai ir vēl kāds āķis…

Auni diezgan ātri spēj sadusmoties, taču ir arī tādi cilvēki, kas savas emocijas jau ir iemācījušies kontrolēt. Lai Auns „uzsprāgtu” vajag patiesi maz. Bet labā ziņa ir tāda, ka viņš arī diezgan ātri nomierinās.

Auns nav ļauns, un pēc notikušā uzvedīsies tā, it kā nekas nebūtu noticis. Tikai pāri darījumus viņi tik ātri neaizmirst. Piedod, bet neaizmirst…

VĒRSIS

Uh, Vēršus labāk nekaitināt! Nē, viņš tev neskries uzreiz virsū. Sākumā vienkārši apvainosies. Tad sekos lekcija par tēmu „cik slikti ir tas, ka tu apbēdināji/ sakaitināji nekaitīgo Vērsi”. Labāk šo lekciju būtu noklausīties, jo tas tiek darīts ar nodomu.

Vērsis ilgi lamāsies un citu izdarības ilgi atcerēsies, un vēl ilgi par tām atgādinās (un atkal sadusmosies). Vērsis vispār ir iespaidīgs ar savu pacietību, bet arī tā nav bezgalīga!

DVĪŅI

Sastrīdēties ar viņiem var pat pilnīgi negaidīti, un tas ir negaidīti arī viņiem pašiem. Kas zina, kurā brīdī gribēs parādīties Dvīņu tumšā un dusmīgā puse.

Pozitīvais tajā visā ir tas, ka strīdi ar Dvīņiem atšķiras ar to ātro attīstību, kulmināciju un maz ticamu pretuzbrukumu. Visticamāk tu vienkārši tiksi sabradāta ar nejaukiem vārdiem, bed Dvīnis to visu ātri vien aizmirsīs un uzvedīsies tā, it kā nekas nebūtu noticis.

VĒZIS

Vēži ir diezgan jūtīgi, un viņi var viegli apvainoties, jo tomēr pārāk asi uztver apkārtējo pasauli.

Aizvainotais Vēzis ir veikls, atriebīgs, bet tik un tā sentimentāls. Viņš pat tev var piedot. Bet lūgt piedošanu vajag tiešām no sirds, patiesi, neaizmirstot pierādīt, ka tu tiešām nožēlo izdarīto un vēlies ar Vēzi uzturēt labas attiecīas.

Tiesa, ja Vēzis nolēmis atriebties, tad izsmalcinātā un nenovīdīgā atriebība tevi panāks!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.