1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

HOROSKOPS: Kā dusmojas un apvainojas katra zodiaka zīme? Labāk uzmanies!

 

STRĒLNIEKS

Sadusmot un aizvainot Strēlniekus ir grūti, un viņi nav atriebīgi. Viņi ir miermīlīgi, bet vienmēr darbojas ar vērienu.

Ja nu viņš uz tevis ir sadusmojies, gaidi signālu! Strēlnieks drīzāk atriebsies mentāli. Viņš tevi tik ļoti nomocīs, ka vienkārši gribēsi pati aiziet un nozust no šīs pasaules.

Taču, ja tu ļoti pacentīsies, varēsi arī iegūt Strēlnieka piedošanu. Vienkārši dari to, ko viņš no tevis sagaida. Vai tēlo labo slotu – viņi žēlo nožēlojamos.

MEŽĀZIS

Mežāzi var sakaitināt, bet tas ir grūti. Visticamāk, aizkaitinājums rodas kritizējot Mežāža darbu vai pat tādēļ, ka tu pamanījies patraucēt viņa darbus. Jebkādu iejaukšanos Mežāzis likvidēs lietišķi un ar vērienu.

Bet, ja tu Mežāzi apvainoji, vienkārši izsakot kritiku, mēģini viņam motivēti pastāstīt, ka kritizēji, jo vēlējies palīdzēt smagajā darbā un esi gatava palīdzēt arī turpmāk, lai viņš sasniegtu pilnību. Mežāzis nomierināsies, novērtēs tavu darbu un pateiksies. Varbūt ne uzreiz, bet kaut kad noteikti.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīru var aizvainot un sakaitināt tad, ja tu nepieņem viņa idejas. Aizvainotais Ūdensvīrs tevi vienkārši pametīs, pat nerīkos skandālu. Viņš uzreiz sāks tevi uzskatīt par pilnīgi tukšu vietu, apšaubīs tava prāta spējas, izvērtēs radušos situāciju un vienkārši aizies uz vietu, kur ir cilvēki, kas saprot viņa ģeniālās idejas.

Atrodi Ūdensvīru un atvainojies! Idejas šīm radībiņām var būt dīvainas, bet bieži vien ir efektīvas un izdevīgas.

ZIVIS

Tu apvainoji Zivis? Paskaties uz viņām! Redzi, kā viņas, nabadziņi, cieš? Un tas viss ir tevis dēļ!

Tev vēl joprojām nav kauns? Tad tu esi tiešām slikts cilvēks! Zivis ir ļoti viegli aizvainot (jā, tieši aizvainot, jo dusmoties viņas neprot), taču visticamāk tu ātri gūsi viņu piedošanu. Zivis vēlas mieru un apzinās, ka no dusmām rodas grumbas.

Zivis uzskata, ka piedošana ir labākais, ko var darīt, jo tad pāri darītājs ir nelietis, bet Zivis – jauks eņģelis. Šī ideja viņām patīk.

Ja nu Zivis izlemj par labu atriebībai, tad gaidi plaša mēroga tenkas par sevi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.