4.9 C
Rīga
ceturtdien, 9 maijs, 2024

HOROSKOPS: Kā dusmojas un apvainojas katra zodiaka zīme? Labāk uzmanies!

 

LAUVA

Ja Lauva uz tevi ir apvainojusies, tātad tu, visticamāk, viņu nepaslavēji un nenovērtēji kā nākas. Lauvai patīk saņemt visas auditorijas uzmanību, tāpēc viņas pat apvainojas ar īpašu šovu un uzviju!

Lauva ignorēs tevi tā, it kā tu nebūtu viņas uzmanības cienīga, taču, ja izdomās, ka grib izdarīt kaut ko sliktu pretī, tad tevi gaida nopietnas nepatikšanas.

Labāk Lauvu nekaitini. Taču, ja tas ir noticis, atliek cerēt, ka viss beigu beigās būs labi. Iespējams, ka viņa pat piedos un pieņems atpakaļ savā draugu lokā.

JAUNAVA

Tu sadusmoji Jaunavu? Sāc rakstīt testamentu.

Jaunavu tā pa īstam ir grūti sadusmot, taču, ja tas ir noticis, tad labāk būtu uzmanīties. Vispār jau Jaunavas nav ne ļaunas, ne atriebīgas. Dažreiz viņas pat aizmirst, ka kāds ir viņu sakaitinājis.

Taču Jaunavai ir savs melnais saraksts… Atriebība būs izsmalcināta un cietsirdīga, un diez vai tu spēsi pierādīt, ka to ir izdarījusi tieši viņa. Tur nebūs nekā personiska, bet kvalitatīvi gan.

SVARI

Svari neatriebjas, viņi to pat lāgā neprot darīt. Bet apvainojas gan viņi kā bērni, un mīl veidot skandālus. Svari kritīs pāri darītājam uz nerviem un visādos veidos mēģinās pierādīt, cik viņš ir slikts. Pie tam, par to ātri vien uzzinās arī apkārtējie cilvēki.

Baumas ir Svaru trumpis. Ja gribi, lai tas nenotiek, ej pie šī cilvēka un lūdz piedošanu. Labākais ir tas, ka tev arī uzreiz tiks piedots. Svariem nepatīk ilgi dusmoties, jo tādējādi cieš viņu iekšējā harmonija.

SKORPIONS

Ja Skorpions sadusmosies, tad tev ne tikai netiks piedots, bet arī saņemsi azartisku atriebību.

Skorpioni ir diezgan atriebīgi un arī aizkaitināt viņus ir diezgan viegli. Starp citu, Skorpioni var mēģināt atriebties arī fiziski. Pat ja paši kautiņā nepiedalīsies, noalgot cilvēku, kas to izdarīs, nebūs problēma. Viņi var piedot tikai pašam tuvākajam cilvēkam, bet pārējos viņi ieliek melnajā sarakstā uz mūžu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.