4.9 C
Rīga
ceturtdien, 9 maijs, 2024

Horoskops: Noskaidro, kuras ir viltīgākās zodiaka zīmes

 

6.vieta – Jaunava

Neraugoties uz to, ka Jaunavas ir pareizas un pedantiskas, viņas tomēr ir spējīgas būt arī viltīgas. Tas pamatojas uz to, ka viņas vēlas, lai viņām vienmēr ir taisnība. Kad viņu taisnība un viedoklis tiek apšaubīts, viņas jūtas pavisam nelāgi. Tā, it kā viņas visu dzīvi ir nodzīvojušas nepareizi, un tagad neviens viņām neuzticas. Tāpēc daudzi izmanto melus un viltību, lai visādi uzturētu sev izdevīgu tēlu.

5.vieta – Lauva

Lauvas regulāri veic visādus viltīgus manevrus, lai noķertu kārtējo upuri. Pie tam, viņu apmānā nav nekāda ļauna nodoma – tā ir tikai izklaide. Neraugoties uz to, ka šīs mūžīgās spēles dēļ cieš zīmes reputācija, viņš nav spējīgs apstāties. Vēlme flirtēt un ar viltu apiet likumu ir viņa dabā. Labot šo situāciju spēj tikai spēcīga mīlestība. Tad Lauvām nav laika spēlītēm: viņi dodas īstās medībās.

4.vieta – Strēlnieks

Strēlnieku meli un viltība spēj pārliecināt jebkuru. Dzimuši politiķi un apstraktu ideju meistari. Taču nosliece pret bezjēdzīgām intrigām nereti izbojā viņam izdevīgo tēlu. Strēlnieka niša ir iedvesmot cilvēkus un mudināt viņus uz nozīmīgām darbībām, nevis izprasīt bonusus par labu uzvedību. Taču ne visi tiek galā ar atbildību, ko uzliek skarbais Saturns. Tādi cilvēki raisa līdzjūtību, jo viņu viltība ir pārāk acīmredzama un nepārliecinoša.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.