1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Horoskops: Noskaidro, kuras ir viltīgākās zodiaka zīmes

 

9.vieta – Vērsis

Atšķirībā no kareivīgajiem Auniem, Vērsim nepatīk tieši konflikti. Viņš lieliski apzinās savu spēku un iespēju iznīcināt jebkuru upuri. Bet tāds nav Vērša mērķis. Viņi ir miermīlīgi cilvēki, kuri dod priekšroku draudzībai. Toties mīlas dzīvē viņu spēja izrīkoties viltīgi ir acīmredzama. Šie prasmīgie manipulatori sastāstīs visu iespējamo, lai iegūtu sev vēlamo cilvēku. Tikai mieru. Ar laiku šie meli transformējas par patiesību.

8.vieta – Dvīņi

Neraugoties uz savu divpusējo dabu, Dvīņi neizceļas ar lielu viltību. Jā, ir nosliece uz mazu mānīšanos, jā, viņi prot lieliski spekulēt un izplatīt melīgas baumas. Taču aiz tā stāv viņu planētas, Merkūrija, daba. Dvīņi vienkārši izmanto visus iespējamos veidus, kā nodot informāciju. Viņu viltība dažkārt nāk viņiem par labu.

7.vieta – Vēzis

Noslēgtību bieži jauc ar viltību. Taču tas, ka šis cilvēks dod priekšroku klusēšanai, nenozīmē, ka viņam ir kādi negodīgi nolūki. Pie tam, lai no Vēža izdabūtu ārā patiesību, nemaz nav pārāk jāpiepūlas. Pietiks ar piespiešanu pie sienas un konkrētu jautājumu uzdošanu. Lai izvairītos no iespējamajām negatīvajām sekām, viņš teiks tikai taisnību.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.