9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: Noskaidro, kāpēc dažādu zodiaka zīmju pārstāvji izlemj šķirties

 

Mežāzis

Mežāža zīme tiek uzskatīta par lielāko karjeristu. Laulība var būt šķērslis karjeras izaugsmei, un nereti Mežāzis šajā ziņā izdara sarežģītu izvēli. Toties daudziem Mežāžiem ir vieglāk gūt panākumus, ja viņiem ir droša aizmugure, un šeit viss ir atkarīgs no laulātā – atbalstīs viņš Mežāzi vai neatbalstīs. Bet neapmierinātība no partnera puses izraisa diskomfortu ambiciozajam Mežāzim, kas bieži vien ir ģimenes izjukšanas iemesls.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram laulība simbolizē kaut kādus rāmjus, kuros viņam mēdz būt ļoti grūti “iekļauties”. Ja tomēr Ūdensvīrs ir nobriedis ģimenes dzīvei, tad viņam nav viegli mainīt savu ierasti dzīvi, piemēram, atteikties no jautras laika pavadīšanas, draudzīgām pasēdēšanām utt. Ikdienas problēmas Ūdensvīram šķiet ne tikai smagas, bet arī izraisa noteiktu nepatiku. Visā visumā, atbildību, kas rodas laulībā, viņš labprātāk pārnes uz laulātā pleciem. Lai izvairītos no plaisām attiecībās, Ūdensvīram vispirms ir jānomaina “Es” uz “Mēs”.

Zivis

Līdz galam nepateiktas lietas, noklusētas lietas un noslēpumi bieži vien ir briestošu konfliktu iemesli Zivju ģimenē. Ja līdz laulībai Zivis dod priekšroku runāt par savām domām un jūtām, tad laulībā viss notiek tieši otrādi. Nereti Zivis no sākuma noklusē to, kas viņus uztrauc vai kaitina, pēc tam negaidīti aizsvilstas. Vēl Zivis ir pakļautas tādiem netikumiem, kā tieksme pēc alkohola, kas ir visizplatītākais laulību šķiršanas iemesls.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.