2.5 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

Horoskops: Noskaidro, kāpēc dažādu zodiaka zīmju pārstāvji izlemj šķirties

 

Svari

Šķiršanās iemesli Svariem ir visbanālākie un prozaiskākie. Tie ir emocionāli traucējumi, strīdi, skandāli, maldināšana, krāpšana utt. Un tomēr, pašiem Svariem ir ļoti svarīgi, lai viņu partneris mācētu rast kompromisu, spētu atrisināt strīdus pēc iespējas mierīgāk, nerīkojot vētrainas scēnas.

Skorpions

Krāpšana ir galvenais šķiršanās iemesls šīs zīmes pārstāvjiem. Iespējams, tieši Skorpioni ir radījuši viedokli par to, ka laulāto sekss paliek garlaicīgs, un laulībā nav iespējams izvairīties no seksuālās tieksmes samazināšanās starp partneriem. Toties arī paši Skorpioni var būt ārkārtīgi aizdomīgi attiecībā pret savu laulāto, gandrīz vai apmāti ar savu greizsirdību (arī nepamatotu).

Strēlnieks

Brīvību mīlošais Strēlnieks laulībā sava laulātā acīs izskatās pēc tāda, kas ir nostabilizējies un ērti iekārtojies, bet tas ir ļoti maldīgs priekšstats. Pat, ja ģimenes dzīve izskatās samērā labvēlīga, tas nebūt nenozīmē, ka Strēlnieks laulībā ir laimīgs. Bieži vien ģimenes dzīvi viņš uztver kā garlaicīgu un apnicīgu, un sāk meklēt trūkstošās sajūtas citur. Vēl viens “sabojātu attiecību” iemesls var būt tas, ka Strēlnieka laulātais nepiedalās Strēlnieka piedzīvojumos un neatbalsta viņa ieceres.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.