9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Horoskops: Kurā pasaules vietā tev būtu jādzīvo?

 

Auns – Ņujorka

Tavs mērķtiecīgums darba jomā ir ideāli piemērots plaukstošajai Ņujorkai. Tev būs iespējas nopelnīt naudu dažādos veidos un arī tava veselība šajā pilsētā būs laba. Tev vienkārši nebūs laika stresot un domāt par to, ka varētu gulēt gultā, skatīties seriālus un slimot. Tev gribas iet un darīt! Komunikācija ir tas, bez kā tu nevari iztikt ne darbā, ne romantiskās attiecībās. Enerģiskā un uz darbību orientētā Ņujorkas atmosfēra lieliski piestāv Aunam.

Vērsis –Sidneja

Sidnejā tu būsi uzmanības centrā un attīstīties profesionāli. Finansiālā situācija uzlabosies, līdz ar to būs arī tik ļoti Vērša mīlētā stabilitāte un kopējā labklājība. Vērsim patīk atrasties pie dabas, tāpēc dzīve Austrālijā palielinās viņa dzīves enerģiju.

Dvīņi – Sanfrancisko

Dvīņiem dzīvē svarīga ir komunikācija. Ja tu esi datorģēnijs vai sociālo tīklu zvaigzne, Sanfrancisko tava karjera sasniegs vēl nepieredzētas virsotnes. Arī mīlestību šajā pilsētā var atrast samērā viegli. Pat, ja tu vienkārši apstāsies uz ielas, pastāv iespēja, ka tev uzskries virsū tavas dzīves lielā mīlestība!

Vēzis – Venēcija

Vēzis ir ūdens zīme, un Venēcija, kā zināms, ir ūdens pilsēta – lieliski piemērota dzīvesvieta! Venēcijā Vēzis var sajusties kā mājās, tiklīdz tur nokļūst. Cilvēki, kuri mīt šajā pilsētā, kļūs par labiem draugiem un pat mīļoto cilvēku. Ja pārcelties uz dzīvi Venēcijā nav iespējams, dodies vismaz ceļojumā uz turieni. Uzlādē savas baterijas!

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.