6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Horoskops: Kurā pasaules vietā tev būtu jādzīvo?

 

Lauva – Parīze

Saule pārvalda gan Parīzi, gan Lauvu, tāpēc ir skaidrs, ka Francijas galvaspilsēta atklās Lauvam jaunas iespējas. Jebkurš aicinājums vai jauns darbs būs veiksmīgs. Parīze izceļas arī ar savu greznumu gan kultūras, gan modes ziņā, un Lauvam patīk luksus preces un pakalpojumi.

Jaunava – Tokija

Jaunava ir perfekcioniste, tāpēc viņai pastāvīgi ir jāpilnveidojas. Viņas izsmalcinātā stila izjūta lieliski sader ar neparasto Tokijas dzīvi. Japāņu kultūra ir būvēta uz paražām un etiķetēm, kas krustojas ar Jaunavas raksturu. Šeit tavi centieni kaut ko sasniegt un mainīt tiks ievēroti.

Svari – Londona

Ja tu atrodies sevis meklējumos, dodies uz Londonu. Šī pilsēta spēj palīdzēt tev saprast, kas ir tas, ko tu patiesi vēlies. Londona izstaro panākumus karjerā un mīlestībā. Tu baudīsi popularitāti, ko veidos plašais draugu un pielūdzēju loks. Cilvēki gribēs ar tevi komunicēt un uzturēties tavā sabiedrībā.

Skorpions – Amsterdama

Skorpions saprot, cik svarīga attiecībās ir fiziskais kontakts, taču viņš arī vēlas, lai kāds ieskatās viņa dvēselē. Amsterdama palīdzēs Skorpionam sastapt sev līdzīgu partneri, kurš gribēs ieskatīties Skorpiona dvēselē, atklāt noslēpumus un izveidot ciešu emocionālo un fizisko saikni, par kuru viņš tik ļoti sapņo. Šajā pilsētā Skorpions atradīs savu mieru un laimi.

 

Materiāli rakstam no portāla Elitedaily.com

Autors: Dieviete.lv

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.