7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Kopā uz visiem laikiem: kā noturēt mīļoto vīrieti uz visu mūžu

 

Mazas sieviešu viltībiņas: 10 vienkārši padomi, kā noturēt vīrieti

Īstais laiks pāriet pie praktiskiem padomiem, kuri palīdzēs tev piepildīt sapni par kopdzīvi kopā ar mīļoto. Bet ņem vērā, ka tie strādā tikai tādā gadījumā, ja jūsu mīlas jūtas ar vīrieti ir abpusējas, un attiecības attīstās. Jau laikus pabrīdināšu, ka to izpilde prasa no tevis diezgan spēcīgu gribasspēku un dažreiz pat ziedošanos. Tāpēc esi gatava strādāt ar sevi savas mīlestības labā. Un atceries, ka vīrieti noturēt nevar ne ar bērnu, ne šantāžu, ne naudu. Tikai abpusēja mīlestība un cieņa spēj pāri padarīt laimīgu uz visu mūžu!

Padoms Nr. 1: Esi daudzšķautņaina!

Ar ko atšķiras mīļotā sieviete no mīļākās vai sievas? Ar to, ka viņa gudri sevī apvieno abas šīs lomas. Un vēl prot būt mīļotajam cilvēkam tuvs cilvēks, jautra draudzenīte, gādīga māte, līdzjūtīga māsa, taisnīgs kritiķis, uzticams sabiedrotais…Šo sarakstu var turpināt vēl ilgi, bet tā galvenā doma ir saprotama tāpat – ir jāmāk būt daudzšķautņainai kopā ar mīļoto. Neieciklējies tikai uz vienu lomu, piemēram, meitene, ar kuru viņš satiekas. Puiši var gadiem ilgi iet uz randiņiem ar tevi un tā arī neizlemt tevi bildināt viena vienkārša iemesla dēļ – tu neparādi neko citu. Tāpēc, ja vēlies vīrieti noturēt, esi gatava viņam gan boršču izvārīt, gan problēmas uzklausīt, gan slimības laikā viņu kopt. Un tas viss, kaut arī jūs “tikai satiekaties”.

Padoms Nr. 2: Nesteidzini notikumus

Viena no izplatītākajām sieviešu kļūdām – steiga attiecībās. Tā no vienas puses ir saprotama: vecums spiež, visas draudzenes jau ir precējušās, vecāki par mazbērniem jau visas ausis pieskandējuši…Un jūs jau ilgi satiekaties – viennozīmīgi ir laiks apgredzenoties. Tikai ,nonākot pie šādas domas, nekādā gadījumā nevajag spiest uz vīrieti un, vēl vairāk – šantažēt viņu. Principā šis padoms darbojas katrā attiecību posmā, un ne tikai tad, kad runa ir par kāzām. Tāpēc nekad nesteidzies! Ļauj savam vīrietim nobriest kopdzīvei/laulībām/bērniem. Un, kamēr viņš “briest”, neviens tev neliedz maig un rūpīgi virzīt viņu vajadzīgajā virzienā, izmantojot rūpes un glāstus.

Padoms Nr. 3: Paliec interesanta un noslēpumaina

Vīrietim nav nekā garlaicīgāka par monotonu dzīvi ar sievieti, par kuru viņš zina visu. Tāpēc kultivē sevī noslēpumainību un neizdibināmību. Runa pirmām kārtām ir par dažādiem hobijiem un aizraušanos, kas palīdzēs tev vienmēr palikt interesantai sava mīļotā cilvēka acīs. Ideālā gadījumā, ja daži tavi hobiji pilnībā sakristu vai sasauktos ar iemīļotā cilvēka interesēm.

Tāpat centies laiku pa laikam savu vīrieti pārsteigt. Pārsteigumi var būt visdažādākie: no jaunas frizūras līdz pat sertifikāta pirkšanai par kopīgu lēcienu ar izpletni. Maza piebilde: lai pārsteigums izdotos, noteikti pārliecinies par to, ka mīļotais par to priecāsies. To tā uzmanīgi var izdarīt, uzdodot āķīgus jautājumus viņam vai tuviem viņa draugiem.

Padons Nr. 4: Esi formā

Sāc ar viselementārāko – ikdienas ārējo izskatu. Vienreiz par visām reizēm pasaki “nē” nolupušai nagu lakai, izpūrušiem matiem un netīram halātam viņa klātbūtnē. Starp citu, parādīties vīrietim bez grima nav nekas tik slikts. Bet viņa klātbūtnē veikt grima uzlikšanu/manikīru/krāsošanu/epilāciju ir kategoriski aizliegts. Pirmkārt, tās nav tās patīkamākās procedūras. Un otrkārt, tamlīdzīgas nodarbes ļoti bieži pavisam nopietni vīriešus atbaida. Tāpēc labāk, lai tavi mazie skaistuma noslēpumi paliek pie tevis, bet iemīļotais lai tīksminās jau par gatavu rezultātu.

Turklāt, seko savam ķermenim. Ideālā gadījumā centies uzturēt tās formas, ar kurām tu viņu iekaroji. Bet atceries, ka tie pāris kilogrami nav nekas tik šausmīgs, nekā asa āda un sasprēgājuši papēži. Tāpēc obligāti kop sevi! Atceries, ka kopta sieviete jau ir skaista.

Padoms Nr. 5: Kopīgas tradīcijas

Nekas pāri tā nesatuvina kā mazas, ģimeniskas tradīcijas un rituāli. Lai iesākumā tā būtu svētdienas tējas dzeršana ērtā kafejnīcā vai sestdienas vakars ar iemīļoto seriālu skatīšanos. Galvenais, lai tas patiesi kļūtu par tradīciju, un tas nozīmē, par regulāru laika pavadīšanu jums abiem. Pakāpeniski jūsu attiecībās ievies jaunus kopīgus rituāliņus, kas sniedz dažāda veida baudu katram no jums. Un pavisam drīz tie kļūs par tradīcijām, kas saistīs jūs vēl ciešāk.

Padoms Nr. 6: Pozitīvs noskaņojums

Nu nepatīk vīriešiem problemātiskas dāmītes, kas to vien grib kā paraudāt viņiem uz pleca vai arī katrā tikšanās reizē žēlojās par savu šausmīgo likteni. Nepatīk un viss. Pieņem šo faktu un lielāko daļu laika ar mīļoto esi pozitīvā omā. Pirmkārt, paraudāt vari ar mammu un draudzenēm, bet ar mīļoto labāk laiku pavadīt kaut kā interesantāk. Un otrkārt, parādot savu optimistisko nostāju grūtā situācijā, tu tādējādi savam vīrietim parādi, ka viņš vienmēr var rēķināties ar tavu veselo saprātu un atbalstu grūtā brīdī. Un, treškārt, pārstājot žēloties mīļotā sabiedrībā par dažāda veida sīkām nepatikšanām, tu automātiski kļūsti garā stiprāka.

Padoms Nr. 7: Nepazaudē sevi!

Vēl viens faktors, kas atgrūž vīriešus – sievietes sevis pazaudēšana. Sevi pazaudēt var laulātajā, bērnos, ikdienā vai darbā. Visbriesmīgākais ir tas, ka, pazaudējot sevi, sieviete zaudē visus savus apvāršņus un pārstāj būt interesanta personība. Tāpēc, lai cik ļoti tev arī puisis nepatiktu, lai kā arī negribētos mīļoto cilvēku pataisīt par savas dzīves jēgu, vienmēr paliec pilnvērtīga personība. Atceries, ka neviens vīrietis nenovērtēs šāda veida upuri. Un, kas ir vēl sliktāk, vienā skaistā dienā vienkārši sāks tevi uzskatīt par apkalpojošo personālu, ar kuru ir tik ērti, bet tik ļoti garlaicīgi. Bet tas, ka no garlaicīgām sievietēm vīrieši bēg kā no uguns, jau tev ir zināms no padoma Nr. 3.  

Padoms Nr. 8: Mājas komforts

Skaties, kā gribi, bet tikai gādīgas sieviešu rokas spēj radīt to neatkārtojamo mājas komfortu, ko tik ļoti novērtē vīrieši. Tāpēc pieliec maksimālas pūles tam, lai jūsu kopdzīves miteklis kļūtu par īstām mājām tavam iemīļotajam. Seko līdzi tīrībai mājās, viņa apģērba svaigumam un obligāti iemācies gatavot viņa mīļākos ēdienus. Vairumam vīriešu ar to būs vairāk nekā pietiekami. Un nedomā, ka mēs liekam tev mesties ar galvu iekšā saimnieciskajās lietas un aizmirst par sevi, mīļoto. Iemācies pareizi sadalīt laiku un tad varēsi daudz ko paspēt! Tai skaitā arī kopt sevi un satikties ar draudzenēm.  

 

11 KOMENTĀRI

  1. Priekš kam kādu ir vispār jātur kaut kā speciāli un īpaši???!!! Normāla Bibliskā attiecību izaugsmes secība – draudzēšanās, kas ietver pilnīgu otra cilvēka iepazīšanu bez seksuālā attiecībām, jo kad attiecībās ir sekss, tad cilvēks sāk dzīvot eiforijā un apzināti piever acis uz svarīgām rakstura īpašībām. Tad seko bildinājums, laulības un mīl to, ko ir izvēlējies līdz nāvei. Tā lūk! Palūkojaties apkārt – cilvēki viegli precas, viegli šķiras. Bērni aug bez tēviem, ar patēviem. nenormāla šī situācija un viss tikai tādēļ, ka pirmā vietā cilvēkam ir tas, kas biksēs!

    • Pilnigi piekrītu. Saiet un šķirties, šķiet, tagad tāds modes modelis… Skrien un maina pret citu, kā tādas sezonālās modes tendences.
      Kur paliek cieņa un atbildība pret otru? Kādreiz, lai kā attiecībās gāja, tās noturēja un cienīja savu izvēli, laboja sabojāto un nodzīvoja lidz vecumdienām.. Tagad, attiecībās lielākoties valda savtīgums – viens no otra kaut ko gaida. Un ja nevar sagaidīt, tad jūtas vīlušies, un grib šķirties, jo nav attaisnojis tavas cerības un vēlmes.. Tāda narcisiska pazīme…
      Ir JĀCIENA vienam otru, un katram pašam sevi pirmām kārtām..

    • Perfekti teikts. Cilvēku nevajag noturēt un atgriezt ne tik. Tur kur nav cieņa , būs vienīgi nebeidzams vājprāts. Cilvēks nav manta vai īpašums ko turēt vai atgriezt. Pieriebies lasīt par to atgriešanu un noturēšanu. Nav jāskrien pakaļ badainam ērzelim kurš aplecina visas, ko var nogrābt.

  2. Pirmkārt, lai jau skrien! Ja jātur, tāpat nekas tur nebūs.
    Otrkārt, kas tas ir – “hormonālā sprādziena, ko izraisījusi mīlestības jūtu pārbagātīgums”? Reti tizls tulkojums vai debīls raksta autors? Un es nedomāju gramatisku kļūdu…

  3. Es ļoti vēlētos zināt, kura sieviete manī ir bijusi iemīlējusies. Es nekad neesmu ticis tālāk par 1 – 2 randiņiem.

  4. lai ko daritu, vinji visi agrak vai velak aiziet. lai kada ari supersieviete butu vai nebutu. kadai vienmer bus labakas krutis, kaut kur bus labaks sekss. neviens no vinjiem neturas, lai ko daritu, ar to ir jasamierinas.

    • Nav taisnība! Ir arī daudzi atbildīgi un uzticami vīrieši, kas mūžu nodzīvo ar savām sievām. Zinu tādas ģimenes, jo nāku no garīgas dzimtas

  5. Mēs, sievietes, tātad cenšamies izpatikt vecim, kamēr viņš ar pašapmierinātu smaidiņu kasa olas zem sava izblīdušā grūtnieces vēdera.Skat, vēl piedăvās mums pakasīt, kad pasam būs grūti aizsniegt.Un vēl pretenzijas izteiks.

  6. Kā vierīties varu pateikt, ka raksts ir ļoti precīzs un detalizēts. Varu salīdzināt iepriekšējās attiecības un tagadējās. Iepriekšējās bija viss ko rakstā iesaka nedarīt, bet tagadējās viss ko rakstā iesaka darīt. Pēc pieredzes saku, ja sieviete izturas tā kā ieteikts rakstā tad attiecības ir idealas, un vīrietis ar visu sirdi un degsmi tieksies un centīsies arī no savas puses lai viņa sieviete vienmēr būtu lamīga, apgādāta, uzklausītā, mīlēta un lutināta.

  7. Kaut kādas lauku sievietes “galda ruma”,savārstīta un nekas nepateikts un beidzas ar to” kas biksēs” !!!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.