3.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Kopā uz visiem laikiem: kā noturēt mīļoto vīrieti uz visu mūžu

 

Padoms Nr. 9: Kritizē uzmanīgi

Kritika, kas vērsta uz iemīļoto, ir bīstama lieta. It sevišķi, ja tiek kritizēt pietiekami asi un regulāri. Tici man, neviens vīrietis sev blakus necietīs sievieti, kura viņu regulāri “zāģē”. Tāpēc, ja tu kritizē mīļoto, tad dari to maksimāli uzmanīgi un konstruktīvi. Piemēram ne tikai norādi uz viņa kļūdām, bet arī piedāvā risinājumu, kas nākotnē palīdzēs izvairīties no līdzīgas negatīvās pieredzes. Atceries, ka pret mierīgu un saprātīgu sarunu vīrietis izturēsies daudz uzmanīgāk nekā pret emocionālu histēriju. Turklāt, ja tev piemīt spēj pareizi kritizēt, tad vari kļūt par sava mīļotā cilvēka uzticamu padomdevēju.

Padoms Nr. 10: Dod savam vīrietim brīvību

Šis ir viens no svarīgākajiem padomiem, kā sev blakus noturēt vīrieti. Ko mēs domājam ar vārdiem “dot brīvību”? Pirmām kārtām reālu iespēju vīrietim pašam patstāvīgi pieņemt lēmumus bez totālas sievietes kontroles. Iemācies uzticēties savam iemīļotajam un neturi viņu “īsā pavadā”. Viņam ir jābūt iespējai, piemēram, noskatīties futbolu ar draugiem bez tevi un taviem nebeidzamajiem zvaniem. Tikpat svarīgi ir neuzspiest mīļotajam savus uzskatus un viņa vietā būvēt nākotnes plānus. Vienmēr atceries, ka tavs mīļotais ir pieaudzis un nobriedis vīrietis, kurš ir spējīgs pats pieņemt lēmumus. Bet tavs uzdevums savukārt ir kļūt viņam par uzticamu un mīlošu cilvēku, kura viedokli viņš būs gatavs uzklausīt, un nevis kļūt par otro mammu. Tāpēc biežāk attiecībās vadies pēc šī principa. Un pavisam drīz tu personīgi pārliecināsies par tā efektivitāti!

avots: allwomens.ru
 

11 KOMENTĀRI

  1. Priekš kam kādu ir vispār jātur kaut kā speciāli un īpaši???!!! Normāla Bibliskā attiecību izaugsmes secība – draudzēšanās, kas ietver pilnīgu otra cilvēka iepazīšanu bez seksuālā attiecībām, jo kad attiecībās ir sekss, tad cilvēks sāk dzīvot eiforijā un apzināti piever acis uz svarīgām rakstura īpašībām. Tad seko bildinājums, laulības un mīl to, ko ir izvēlējies līdz nāvei. Tā lūk! Palūkojaties apkārt – cilvēki viegli precas, viegli šķiras. Bērni aug bez tēviem, ar patēviem. nenormāla šī situācija un viss tikai tādēļ, ka pirmā vietā cilvēkam ir tas, kas biksēs!

    • Pilnigi piekrītu. Saiet un šķirties, šķiet, tagad tāds modes modelis… Skrien un maina pret citu, kā tādas sezonālās modes tendences.
      Kur paliek cieņa un atbildība pret otru? Kādreiz, lai kā attiecībās gāja, tās noturēja un cienīja savu izvēli, laboja sabojāto un nodzīvoja lidz vecumdienām.. Tagad, attiecībās lielākoties valda savtīgums – viens no otra kaut ko gaida. Un ja nevar sagaidīt, tad jūtas vīlušies, un grib šķirties, jo nav attaisnojis tavas cerības un vēlmes.. Tāda narcisiska pazīme…
      Ir JĀCIENA vienam otru, un katram pašam sevi pirmām kārtām..

    • Perfekti teikts. Cilvēku nevajag noturēt un atgriezt ne tik. Tur kur nav cieņa , būs vienīgi nebeidzams vājprāts. Cilvēks nav manta vai īpašums ko turēt vai atgriezt. Pieriebies lasīt par to atgriešanu un noturēšanu. Nav jāskrien pakaļ badainam ērzelim kurš aplecina visas, ko var nogrābt.

  2. Pirmkārt, lai jau skrien! Ja jātur, tāpat nekas tur nebūs.
    Otrkārt, kas tas ir – “hormonālā sprādziena, ko izraisījusi mīlestības jūtu pārbagātīgums”? Reti tizls tulkojums vai debīls raksta autors? Un es nedomāju gramatisku kļūdu…

  3. Es ļoti vēlētos zināt, kura sieviete manī ir bijusi iemīlējusies. Es nekad neesmu ticis tālāk par 1 – 2 randiņiem.

  4. lai ko daritu, vinji visi agrak vai velak aiziet. lai kada ari supersieviete butu vai nebutu. kadai vienmer bus labakas krutis, kaut kur bus labaks sekss. neviens no vinjiem neturas, lai ko daritu, ar to ir jasamierinas.

    • Nav taisnība! Ir arī daudzi atbildīgi un uzticami vīrieši, kas mūžu nodzīvo ar savām sievām. Zinu tādas ģimenes, jo nāku no garīgas dzimtas

  5. Mēs, sievietes, tātad cenšamies izpatikt vecim, kamēr viņš ar pašapmierinātu smaidiņu kasa olas zem sava izblīdušā grūtnieces vēdera.Skat, vēl piedăvās mums pakasīt, kad pasam būs grūti aizsniegt.Un vēl pretenzijas izteiks.

  6. Kā vierīties varu pateikt, ka raksts ir ļoti precīzs un detalizēts. Varu salīdzināt iepriekšējās attiecības un tagadējās. Iepriekšējās bija viss ko rakstā iesaka nedarīt, bet tagadējās viss ko rakstā iesaka darīt. Pēc pieredzes saku, ja sieviete izturas tā kā ieteikts rakstā tad attiecības ir idealas, un vīrietis ar visu sirdi un degsmi tieksies un centīsies arī no savas puses lai viņa sieviete vienmēr būtu lamīga, apgādāta, uzklausītā, mīlēta un lutināta.

  7. Kaut kādas lauku sievietes “galda ruma”,savārstīta un nekas nepateikts un beidzas ar to” kas biksēs” !!!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.