Labs steiks vai svaigi noķerta zivs ir cienīgi doties uz grila restēm lepni un vientulīgi. Kā teica slavenais pavārs Augusts Eskofjē, “detaļas traucē pilnībai”. Lieta tāda, ka perfekti produkti mūsu rokās nokļūst samērā reti. Nedaudz mazāk cienīgiem neiztikt bez svītas: spilgta marināde par bārbekjū karali pārvērtīs jebkuru gaļas gabalu.
Nostaļģiska marināde šašlikam: sīpolu – etiķa
Balkānu marināde šašlikam: ar jogurtu, kinzu un papriku
Provansas šašliku marināde: ar garšaugiem
Vidusjūras šašliku marināde: ar tomātiem un baziliku
Eksotiskā šašliku marināde: ar krējumu un apelsīnu sulu
Florences šašliku marināde: ar citronu un rozmarīnu
Pikantā: sinepju-medus šašliku marināde
Fusion stila šašliku marināde: ar citronzāli baltvīnā
Japāņu šašliku marināde: ar sojas mērci un ingveru
Ķīniešu šašliku marināde: ar medus un sojas mērci
|
Aktuāli kā nekad! 8 mums nekaitīgi, bet odiem nāvīgi aromāti |
Vērtīgi padomi, kas ir jāņem līdzi uz pikniku? |
Ātri un garšīgi! Kraukšķīgi mazsālītie gurķi minerālūdens marinādē |