12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Īpašs horoskops. Uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

 

Vērsis (21.04 – 21.05)

Katrs cilvēks dzīves gaitā nonāk pie secinājuma – galvenās vērtības ir viņa paša dvēselē. Un dzīve vienmēr dod cilvēkam to, kas viņam patiešām vajadzīgs.

Vērsis spēs sasniegt dzīves un iekšējo pilnību, ja iemācīsies sevi novērtēt un būt pateicīgs par visu, ko viņam dod dzīve. Vērsim ir jāzina – nav svarīgi, kas notiek apkārt, – viņš vienmēr spēs sevi aizsargāt un gūt panākumus, smeļoties spēkus pats sevī.

Vērsis visbiežāk zina, kā no sīkām sēkliņām izaudzēt īstas vērtības savā dvēselē un dzīvē. Vērsim jāsaskata un jāmāk izmantot tie resursi, kuri viņam ir, – tad viņš vienmēr spēs padarīt savu dzīvi komfortablu un drošu. Vērsim ir ļoti svarīga turība – vairāk nekā jebkurai citai zīmei. Turklāt viņš pārāk tiecas pēc mierīgas dzīves.

Šo atkarību pārvarēšana arī ir galvenie visu Vēršu uzdevumi. Vairākums no viņiem zina, kā veidot un vairot bagātību, un ar sev raksturīgo praktiskumu pastāvīgi sev vaicā: “Kāds no tā būs labums?” Vērsis, kas sapratis savu karmisko uzdevumu, saskata visas ārējās pasaules iespējas, zina, kā var izmantot tās un pats savus resursus, un tāpēc saprot, kā nodrošināt drošību un komfortu sev un saviem tuvajiem.

Jo vairāk Vērsis pretojas nabadzībai iekšēji un ārēji, jo smagāki Likteņa triecieni viņu piemeklē. Vērsim ir jāsaprot, ka tikai izjūtot vajadzību pēc kaut kā, var saprast, kas ir patiesa turība un drošība. Tās var būt materiālās grūtības, atzinības trūkums no apkārtējiem vai nelaimīga mīlestība. Vērsis paniski baidās izjust trūkumu jebkurā jomā – taču tieši vajadzība spēj viņam daudz ko iemācīt. Iemācīties mierīgi attiekties pret vajadzību arī ir Vērša galvenais uzdevums šajā dzīvē.

Kad Vērsis uzskata, ka viņam kaut kā trūkst (ņemiet vērā – tieši uzskata, nevis viņam trūkst), viņš visus spēkus velta tam, lai šo trūkumu aizpildītu. Šajā cīņā Liktenis māca Vērsi saprast patiesības nozīmi: turība cilvēka dzīvē var parādīties tad, kad tā parādīsies viņa dvēselē (tas vienādā mērā attiecas arī uz citām zodiaka zīmēm). Ja Vērsis rod sevī spēkus atteikties no tā, kas viņam patiesībā nav vajadzīgs, viņam paveras jauni apvāršņi.

Trūkuma sajūta ir spēcīgs stimuls meklēt papildu resursus (sevī vai ārējā pasaulē). Vērsim ir jāsaprot, ka viss, kas viņam patiešām ir vajadzīgs, jau ir viņā pašā. Un to pierādīt spēs tikai viņa personīgā pieredze – Vērsis netic nevienam, izņemot sevi pašu. Ar katru dienu Vērsim arvien vairāk jāpārliecinās, ka viņam piemīt visi dotumi, kas nepieciešami, lai nodrošinātu sev mierīgu dzīvi.

Vairumam Vēršu ir viss, kas viņiem vajadzīgs dzīvē, taču tas nenozīmē, ka viņiem ir viss, ko viņi vēlas. Un tāpēc daudzi no viņiem uzskata, ka viņiem kaut kā trūkst. Vērsis var neievērot, ka viņam jau ir viss, kas vajadzīgs, jo viņš grib daudz vairāk. Viņam jāiemācās vēlēties to, ko viņš var dabūt, un tad Liktenis viņu palutinās.

Vērsim ir jāsaprot: mieru un pārliecību var atrast tikai sevī pašā, nevis ārējā pasaulē. Turklāt viņam jāapzinās, ka cilvēka kā personības nozīmīgumu nenosaka viņa bankas konta stāvoklis. Vērsis iegūst laimi un mieru, ja materiālā drošība kļūst nevis par nepieciešamību, bet vēlamu dzīves stāvokli.

Vērša laimes noslēpums ir prasme būt pateicīgam. Šī sajūta ne tikai ļaus viņam tikt galā ar trūkuma sajūtu, bet arī atvērs iekšējos resursus un palīdzēs saskatīt un izmantot tos resursus, kādi ir apkārtējā pasaulē. Pateicības jūtas palīdz cilvēkam atvērties Visuma enerģijai. Tikai cilvēks, kas spēj būt pateicīgs par to, ar ko viņu apveltījis Liktenis, var atklāt sevī Augstāko apziņu un atrast pareizu pielietojumu visiem saviem iekšējiem spēkiem. Augstākā apziņa palīdzēs Vērsim ieraudzīt visas iespējas, no kuru izmantošana novedīs pie panākumiem.

Kad Vērsis atrod pārliecības avotus pats sevī, viņš sāk dzīvot harmonijā pats ar sevi, iegūst patiesu bagātību. Viņam jāiemācās pārvarēt vajadzības un neaizsargātības sajūtu, jāiemācās būt pateicīgam – tad viņam par ierastu stāvokli kļūs garīgās pilnības stāvoklis un viņa galvenais karmiskais uzdevums būs izpildīts.

Auns (21.03 – 20.04)

Vērsis (21.04 – 21.05)

Dvīņi (22.05 – 21.06)

Vēzis (22.06 – 22.07)

Lauva (23.07 – 23.08)

Jaunava (24.08 – 23.09)

Svari (24.09 – 23.10)

Skorpions (24.10 – 22.11)

Strēlnieks (23.11 – 21.12)

Mežāzis (22.12 – 20.01)

Ūdensvīrs (21.01- 19.02)

Zivis (20.02 – 20.03)

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.