2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Īpašs horoskops. Uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

 

Svari (24.09 – 23.10)

Mēs visi dzīves laikā uzzinām, kāpēc Svari nāk šajā pasaulē. Augstākā līdzsvara forma – tas ir viņu iekšējais miers, stāvoklis, kad dvēselē valda harmonija, un nekas to nespēj izjaukt.

Tie Svari, kuri vienmēr cenšas uzturēt garīgo līdzsvaru, spēj mierīgi un objektīvi lūkoties uz pasaules lietām, jebkuru situāciju uztvert bezkaislīgi, atrast pareizos risinājumus. Iekšējais miers pārvērš Svarus par akustisko rezonatoru, kura klātbūtne palīdz uzturēt līdzsvaru apkārtējā pasaulē.

Dažkārt Svari nonāk līdzsvarā caur konfliktu. Viņiem konflikts labākajā gadījumā ir kaut kas neērts, lielākajā daļā gadījumu – neciešams, bet sliktākajā – kaut kas ļoti šausmīgs. Vairākums Svaru tic, ka nogludināt konfliktus ir viņu pienākums pat tad, ja viņiem nav saistības ne ar vienu no konfliktējošajām pusēm. Lai gan paši Svari dara visu iespējamo, lai izvairītos no viedokļu sadursmēm, konfliktos viņi var daudz iemācīties. Tieši konflikta laikā viņi saprot, ka harmonija, pēc kuras viņi tiecas, ir cilvēkā pašā.

Svari jūtīgi attiecas pret jebkuru netaisnību un disharmoniju. Viņi dara visu, kas viņu spēkos, lai izlabotu disbalansu tikai tāpēc, lai panāktu, ka viss atkal ir kārtībā. Dažkārt Svari atsakās būt laimīgi, dzīvot pilnasinīgu dzīvi, kamēr apkārt nav iestājusies pilnīga harmonija. Tas nozīmē, ka gaidīt viņiem nāksies diezgan ilgi, jo pasaule nekad nebūs pilnīga.

Svariem ir jāpacenšas saglabāt garīgo līdzsvaru neatkarīgi no tā, vai apkārt valda taisnīgums un miers. Miers un harmonija ir mūsu apziņā – to tikai vajag atrast.

Svari sāks sevi saprast, kad iemācīsies tikt galā ar ārējiem konfliktiem. Bieži vien Svari piekāpjas, piekrīt darījumiem un vienkārši pakļaujas citu cilvēku gribai – viss tikai vēlamās harmonijas dēļ. Taču tā kā citi turpina darīt to, ko darījuši (rūpēties tikai par savām interesēm), grūtības un problēmas rodas atkal un atkal, un tas sagrauj ideālās attiecības, kuras cenšas izveidot Svari. Tā vietā, lai tērētu visus spēkus attiecību veidošanai ar citiem cilvēkiem, Svariem ir jāiemācās dzīvot harmonijā ar sevi, veidot harmoniskas attiecības ar Dievu.

Kad Svari dzīvo saskaņā ar sevi, viņi savienojas ar savas dvēseles augstāko daļu, kas dod apmierinātības un piepildītības sajūtu. Tad viņi sāk zem kājām just stingru zemi, viņus neatstāj iekšējā līdzsvara sajūta, lai ko arī nedarītu un kā neuzvestos citi cilvēki.

Tomēr izveidot pareizas attiecības ar sevi Svari varēs, kad iemācīsies veidot attiecības ar apkārtējiem. Ārējās attiecības atspoguļo kaut kādu daļu no attiecībām pašam ar sevi. Kad Svari to sapratīs, viņi iemācīsies pareizi komunicēt, attīstīt saskarsmes prasmes, laikus atrisināt strīdus un konfliktus.

Visvairāk Svari ciena “pareizību”. Svari šajā jēdzienā iekļauj līdzsvarotību, universālu viedumu. Viņi vēlas, lai pasaulē valdītu harmonija un taisnīgums. Taču Svariem jāsaprot, ka jēdziens “pareizība” atšķiras katrā situācijā. Svari tiecas pēc objektivitātes, bet zina, ka mēs nedzīvojam vakuumā – mēs visi pastāvīgi esam pakļauti dažādām ietekmēm. Un Svariem ir jāiemācās ņemt vērā visas šīs ietekmes, nosakot, kas ir “pareizs”, un kas – “nepareizs”.

Svariem nepatīk disharmonija, un katram no viņiem ir savs veids, kā ar to cīnīties. Daļa Svaru vienkārši ieiet savā iekšējā harmoniskajā pasaulē cerībā, ka citi mainīsies. Citi Svari cenšas mainīt situāciju ar aktīvu darbību. Jebkurā gadījumā Svariem nepaiet ne viena diena bez centieniem padarīt pasauli taisnīgāku.

Svari ir zodiaka estēti, un bieži vien viņi spēcīgi koncentrējas uz ārējo skaistumu. Daži Svari tā aizraujas ar savu ārieni vai mājokļa skaistumu, ka šī aizrautība viņiem kļūst par uzmācīgu ideju. Svariem piemīt iekšēja skaistuma izjūta – tā ir daudz dziļāka un svarīgāka par fizisko skaistumu. Caur šo izjūtu pasaulē ienāk Gara skaistums – tas arī ir galvenais, kas Svariem jāapgūst šajā dzīvē.

Vēl viena Svaru kļūda – vajadzība pēc attiecībām var pārvērsties par bailēm no vientulības. Dzīves jēgu un savu Es Svari meklē attiecībās ar otru cilvēku. No tā izriet Svaru raizes nevienam nepatikt. Šīs ir vienas no lielākajām Svaru bailēm, tāpēc viņi tā cenšas būt patīkami un taisnīgi. Viņi ir pārliecināti, ka tikai slikts cilvēks var nepatikt – tā ir viņu baiļu sakne.

Svari sliecas pēc apkārtējo reakcijas spriest par savu vārdu vai rīcības pareizību. Viņi bīstas, ka viņus nosodīs vai sāks ignorēt, ja viņi pieļaus kļūdu. Svari bieži baidās godīgi pateikt, ko viņi domā vai jūt, jo bažījas, ka šādi atgrūdīs no sevis citus cilvēkus.

Praksē mērķa sasniegšana ir daudz darbietilpīgāks un nepatīkamāks process, nekā to vēlētos jūtīgie Svari. Iespējams, panākumu gūšanai nāksies zaudēt līdzsvaru, ņemot vērā citu cilvēku vēlmes, risināt konfliktus. Svariem ir jāiemācās dzīvot šajā pasaulē saskaņā ar sevi – tad skarbā realitāte nespēs kaitēt viņu plāniem.

Auns (21.03 – 20.04)

Vērsis (21.04 – 21.05)

Dvīņi (22.05 – 21.06)

Vēzis (22.06 – 22.07)

Lauva (23.07 – 23.08)

Jaunava (24.08 – 23.09)

Svari (24.09 – 23.10)

Skorpions (24.10 – 22.11)

Strēlnieks (23.11 – 21.12)

Mežāzis (22.12 – 20.01)

Ūdensvīrs (21.01- 19.02)

Zivis (20.02 – 20.03)

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.