0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Īpašs horoskops. Uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

 

Vēzis (22.06 – 22.07)

Visi mēs dzīves laikā cenšamies atklāt to, kā dēļ Vēži nāk šajā pasaulē. Pats galvenais, par ko jārūpējas cilvēkam, ir viņa Patiesais Es.

Vēzis dzīvo harmonijā ar pasauli, kad viņš atrod mājas sevī – tas ir viens no viņa dzīves uzdevumiem. Mājas – tā ir vieta, kur cilvēks jūtas drošībā, kur viņu mīl un par viņu rūpējas, un Vēzim jāzina, ka šāda vieta pastāv. Tikai tad viņš spēs saprast, ka pasaule un visi tās iemītnieki ir viena liela ģimene, un varēs saņemt Visuma enerģiju.

Vēzis mācās rūpēties par sevi, pārvarot nepārliecinātības jūtas. Nepārliecinātības jūtas ir viena no galvenajām Vēža problēmām un vienlaicīgi labākais karmiskais skolotājs. Šīs sajūtas veids var mainīties tikpat bieži kā Mēness forma. Parasti tā ir sajūta, ka viņam nav tādas kvalitātes, kādas nepieciešamas, lai dzīvē gūtu panākumus. Vēzis var raizēties, ka viņam nav daudz naudas vai ka viņš nav tik talantīgs kā citi. Iespējams, viņu neatstāj bailes, ka kādas katastrofas dēļ viņš zaudēs savu īpašumu vai mīļoto cilvēku.

Nepārliecinātības jūtas mudina Vēzi ielūkoties sevī un atrast spēkus, kas ir pietiekami, lai parūpētos par sevi. Vēzim jāiemācās sevi aizstāvēt, iegūt pārliecību par sevi. Viņam jānotic, ka viņam ir visas kvalitātes, kas nepieciešamas, lai aizsargātu sevi un savus tuviniekus. Bieži nepārliecinātības sajūta liek Vēzim vērsties pie Dieva, atzīt Dieva mīlestības bezgalīgumu un daudzšķautņainību.

Nepārliecinātība māca Vēzim uzticēšanos. Vēzis mācās uzticēties pasaulei – pieņemt visa notiekošā neizbēgamību. Vēzim jānotic, ka dāsnais Visums kā mīlošs vecāks savam bērnam dos viņam visu nepieciešamo. Pat tad, ja sākumā Vēzis atsakās ticēt dzīvei, agrāk vai vēlāk viņš vienalga nonāks pie šīs atklāsmes – tikai šajā gadījumā viņa dzīves ceļš ies pareizā virzienā.

Vēzis spēs saprast, kas ir Dieva rūpes, kad kļūs par labu vecāku pats sev – iemācīsies atbalstīt sevi visā, mīlēt sevi neatkarīgi no ārējiem apstākļiem, izdarīt pareizu izvēli, dot pašam sev gudrus padomus (un sekot tiem!) savu panākumu un uzplaukuma vārdā. Tikai pašam sevī iespējams atrast drošības, vieduma un radošuma avotus. Līdzko Vēzis sajutīs savas dvēseles pilnību, viņš spēs palīdzēt citiem cilvēkiem.

Vēzis tiecas izveidot tādu mājokli, kāds vienmēr būs ar viņu. Vēzis slēpjas savā čaulā, kad vēlas aizsargāt savu ievainojamo dvēseli. Daudzi Vēži baidās pazaudēt savu īpašumu, saikni ar bērniem, iespēju dzīvot tā, kā viņiem patīk. Taču galu galā šīs bailes nāksies atlaist. Vēža galvenais uzdevums – neļaut gūt virsroku savām sliktākajām rakstura īpašībām un nepārvērsties par kaprīzu un nesavaldīgu cilvēku, kas pieķeras uzkrātajām materiālajām vērtībām.

Vēžiem piemīt ļoti smalkas jūtas un emocijas. Taču jūtas mēdz būt mānīgas, un Vēzis var noiet no pareizā ceļa, ja sāks uzticēties savām emocijām. Viņam jāiemācās sadzirdēt ne tikai savu jūtu balsi, bet arī prāta un sirds balsi – un tad viņš iemācīties noteikt, vai viņa sajūtas ir pareizas. Tas var izrādīties grūti – Vēža jūtas ir pārāk spēcīgas un var viņu pārliecināt, ka, piemēram, pret viņu tiek izrādīta necieņa (kaut patiesībā tā tas nemaz nav).

Un tad Vēzis var iztērēt milzum daudz enerģijas, lai tiktu galā ar savām emocijām. Viņš tērē stundas tukšiem pārdzīvojumiem tā vietā, lai nodarbotos ar kaut ko lietderīgu. Tāpēc Vēzis bieži neizmanto tās iespējas, ko viņam dod dzīve. Vēzim jāiemācās pakļaut savas emocijas sirds un gara viedumam un izmantot emociju enerģiju, lai sasniegtu izvirzīto mērķi.

Emocijas ir visspēcīgākais enerģijas avots Vēža zīmē dzimušajiem. Vēzis ir radītājs – tas ir tāds Vēzis, kas iemācījies pareizi izmantot savu emociju spēku. Tas nozīmē netērēt emocionālo enerģiju attiecībā uz iespēju veiksmīgi pabeigt projektu, bet izbaudīt prieku, ko viņš izjūt pēc veiksmīgas tā pabeigšanas. Vēzim jāiemācās izmantot savas emocijas, lai uzlabotu savu omu – tad emocijas pārvērtīsies instrumentos, ar kuru palīdzību cilvēks spēs atrisināt savus karmiskos uzdevumus.

Daudzi Vēži uzskata, ka tieši aizvainojums un pārmērīgums liedz viņiem pilnveidoties, taču ar to nav iespējams cīnīties. Patiesībā cīnīties ar to ir iespējams un nepieciešams. Negatīvas jūtas nerodas bez iemesla – kad cilvēks mācās tikt ar tām galā, viņš mācās pareizi novirzīt savu enerģiju. Vēzis, kas prot tikt galā ar savām emocijām, var kļūt par īstu savas lietas meistaru, patiesi radošu personību.

Iemācoties kontrolēt savas emocijas, Vēzis pierāda, ka tieši viņš, nevis viņa jūtas, ir “kuģa kapteinis”. Kad viņa sirdī galveno vietu ieņems mīlestība, kad viņš iemācīsies sevi aizstāvēt, atteiksies no negatīvajām emocijām, viņš spēs sajust savu saikni ar to enerģiju, ko daži dēvē par dievišķu, bet citi par Mīlošu Visumu. Un viņa galvenais karmiskais uzdevums būs atrisināts. Ar katru dienu šī saikne būs jūtama arvien spēcīgāk, bet dzīve kļūs rāmāka un mierīgāka.

Galvenais Vēža uzdevums ir iemācīties kontrolēt savas emocijas un attīstīt savas labākās rakstura īpašības. Kad mēs audzinām savus bērnus, mēs cenšamies noteikt, kādas audzināšanas metodes ir efektīvas un kādas nav. Tieši tāpat Vēzim sevi jāaudzina, izmantojot sevis pilnveidošanai savu emociju spēku, pilnībā ignorējot savu Ego, un tad viņam vairs nebūs neizpildāmu uzdevumu. Tādas īpašības kā pārliecinātība par sevi, prasme mīlēt un cienīt sevi, pacietība – to Vēzim sev jāiemāca, un tad viņš spēs gūt panākumus un laimi.

Auns (21.03 – 20.04)

Vērsis (21.04 – 21.05)

Dvīņi (22.05 – 21.06)

Vēzis (22.06 – 22.07)

Lauva (23.07 – 23.08)

Jaunava (24.08 – 23.09)

Svari (24.09 – 23.10)

Skorpions (24.10 – 22.11)

Strēlnieks (23.11 – 21.12)

Mežāzis (22.12 – 20.01)

Ūdensvīrs (21.01- 19.02)

Zivis (20.02 – 20.03)

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.