6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Īpašs horoskops. Uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

 

Dvīņi (22.05 – 21.06)

Mēs visi dzīves laikā uzzinām, ka Dievam (tāpat kā cilvēkam) ir daudz iespēju sevi izpaust. Dvīņi nāk šajā pasaulē, lai to saprastu.

Kad Dvīņi ceļo vai atrod sev jaunas intereses, viņiem katrā lietā jāatrod Gara klātbūtne. Dvīņi dzimst ar zināšanām par pasaules un cilvēka dvēseles duālismu, par to, ka katrā no mums mīt labums un ļaunums, tumsa un gaisma, kā arī apjauš, ka Dievs ir kaut kas pastāvīgs, nemainīgs.

Dvīņu galvenais karmiskais uzdevums ir atklāt, ka Dievs mīt it visā. Lai arī ar ko Dvīņi darbotos vai mācītos, viņi vienmēr cenšas atbildēt uz diviem galvenajiem jautājumiem: “Kas es patiesībā esmu?” un “Kāda ir dzīves jēga?” Dvīņu īpatnība ir tā, ka viņi var sevi atrast jebkurā jomā, taču ne visās uzreiz.

Dvīņiem vajag pārvarēt kārdinājumu nodarboties vienlaicīgi ar visu, jo šādi viņi tukši tērē savu enerģiju un zaudē saikni ar sevi. Dvīņiem ir jāiemācās pilnībā nodoties lietai, ar kuru viņi nodarbojas konkrētajā mirklī. Tikai tā viņi varēs realizēt katru no saviem daudzajiem talantiem, padarīt interesantu savu dzīvi, nevis mētāties pa to, meklējot jaunas intereses. Tad Dvīņi savā dvēselē ieraudzīs tādus dziļumus, kurus var pētīt visu dzīvi. Galvenais Dvīņu uzdevums ir atrast sevī spējas, ar kuru palīdzību iespējams pārveidot pasauli sev apkārt, nevis mēģināt mainīt sevi, uzkrājot ārējus iespaidus.

Dvīņiem jāiemācās apspiest sevī vēlmi vienlaikus nodarboties ar visām lietām, tikties ar visiem cilvēkiem, kas viņiem interesanti. Tikai tā viņi varēs jebkurā situācijā atklāt sevī kaut ko jaunu. Dvīņi cenšas atklāt sevi caur dzīves pieredzi un bieži domā, ka tieši nākamajā jomā, kurā vēl nav pamēģinājuši spēkus, atradīs sevi. Nepieciešams pārvarēt šo savas personības iezīmi.

Ja Dvīņi to nedara, viņiem nepietiek laika un pacietības, lai atklātu visus savus talantus vienā jomā. Viņi pastāvīgi lēkā no vienas nodarbošanās uz citu, palaiž garām daudzsološas iespējas un sagrauj lieliskas attiecībās, jo domā, ka priekšā viņus gaida kaut kas interesantāks. Laikam ritot, Dvīņiem var parādīties vilšanās sajūta, sajūta, ka viņi ne tā ir sapratuši paši sevi, ka Liktenis pret viņiem ir netaisnīgs un viņu dzīve nav izdevusies.

Ja Dvīņi iemācīsies atdot visus spēkus tam, ar ko nodarbojas konkrētajā brīdī, viņi atradīs savu iekšējo Es. Prasme koncentrēties uz vienu lietu ir galvenā Dvīņu mācībstunda šajā dzīvē.

Pārvarēt pastāvīgu vēlmi nodoties burziņiem un izklaidēm ir vēl viens Dvīņu dzīves uzdevums. Garlaicība biedē viņus līdz nāvei! Dvīņi uzskata, ka dzīve kļūs neinteresanta, bezkrāsaina un bezjēdzīga, ja viss apkārt – cilvēki un notikumi – pastāvīgi nemainīsies kā kaleidoskopā. Dvīņi pastāvīgi bažījas, ka tad, ja viņu dzīvē ienāks rutīna un vienveidība, viņi to vairs nespēs padarīt interesantu, un tad viņu zinātkāre, vēlme pēc kaut kā jauna, intelekts un enerģija tiks nomākti.

Bailes sajust garlaicību attur Dvīņus no tā, ka viņi pilnībā velta sevi vienai lietai vai pārāk pieķeras vienam cilvēkam. Viņi cenšas atstāt durvis atvērtas visām iespējām – stāvot ar vienu kāju vienā lietā, bet ar otru kāju viņi ir gatavi nodoties nākamajai, aizraujošākai lietai. Dzīvojot ar vienu cilvēku, viņi pastāvīgi flirtē ar citiem – ja nu blakus parādīsies kāds cits, interesantāks!

Tomēr šāda attieksme pret pasauli nevar virzīt Dvīņu pa garīgās izaugsmes ceļu. Virspusēja attieksme pret visu traucē viņiem pilnveidoties. Pēc dažādu notikumu un piedzīvojumu virknes Dvīņi ir tajā pašā vietā, kur sākumā – viņu apziņa paliek iepriekšējā līmenī, jo nevienai lietai viņi nenododas pilnībā. Tāpēc Dvīņi izvairās no problēmām un grūtībām, bēg no situācijām, kurās nepieciešams izrādīt savas labākās kvalitātes.

Šā iemesla dēļ viņi bieži nozūd tajā brīdī, kad attiecībās no viņiem tiek prasīts pārāk daudz. Taču bēgšana no situācijām pie pirmajām diskomforta pazīmēm, parādoties problēmām attiecībās, ar laiku kļūst par pieradumu. Dvīņi nedod sev iespēju attiecībās pāriet uz jaunu, dziļāku līmeni. Pilnveidoties var tikai grūtās situācijās. Ja Dvīņi no tām bēg, tad vecumdienās riskē palikt vieni trūkumā, bez tuviniekiem un draugiem ar pilnībā neapmierinātu dvēseli un neizpildītu karmisko uzdevumu.

Auns (21.03 – 20.04)

Vērsis (21.04 – 21.05)

Dvīņi (22.05 – 21.06)

Vēzis (22.06 – 22.07)

Lauva (23.07 – 23.08)

Jaunava (24.08 – 23.09)

Svari (24.09 – 23.10)

Skorpions (24.10 – 22.11)

Strēlnieks (23.11 – 21.12)

Mežāzis (22.12 – 20.01)

Ūdensvīrs (21.01- 19.02)

Zivis (20.02 – 20.03)

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.